رویانیان: خوشحالم واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی در اولویت قرار گرفته است

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 53681|15:50 - 1392/06/01
نسخه چاپی

به گزارش خبرگزاری فارسو به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان در مورد خصوصی سازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، گفت: بر حسب پیگیری‌هایی که انجام داده‌ام به این نتیجه رسیدیم که سرپرست وزارت ورزش و جوانان به خصوصی سازی باشگاه‌ها اهمیت داده و واگذاری سهام پرسپولیس به بخش خصوصی را در دستور کار خود و اولویت‌های واگذاری قرار داده است. ما امیدواریم که این اتفاق مهم سرعت بیشتری گرفته و شاهد عملی شدن موضوعی باشیم که مدت‌ها است راجع به آن بحث می‌شود.

وی افزود: به اعتقاد من، ورزشی بودن وزیر ورزش نصف یک روی سکه وزارت ورزش و جوانان است. چرا که وزارت ورزش فقط به ورزش محدود نمی‌شود و وزارت جوانان و ورزش است. بر اساس این مفهوم باید به نیازهای اجتماعی جوانان و مردم و نیازهای فرهنگی توجه زیادی داشت.

رویانیان در ادامه یاد‌آور شد: وزیر ورزش و جوانان می‌تواند ورزشی باشد اما به اعتقاد بنده و خیلی‌ها لزوما هم نباید ورزشی باشد بلکه باید دارای دانش اجتماعی، بینش فرهنگی، تخصص‌گرا، معتدل و مورد اعتماد مسئولان و هیئت دولت باشد تا بتواند بسیاری از امور را پیش برده و به این وزارتخانه و بحث‌های مرتبط با آن خدمت کند.

مدیر عامل پرسپولیس خاطرنشان کرد: با توجه به آنکه وزارت ورزش و جوانان شامل بخش جوانان نیز می‌شود، ورزشی بودن وزیر الزام نیست و می‌توان با بهره‌گیری از متخصصین، کارشناسان و نخبگان ورزشی در پست های مختلف به ورزش کشور خدمت شایسته کند. به طور مثال حمید سجادی که از قهرمانان به نام ورزش کشور بوده‌اند و یک کاندیدای تمام عیار ورزشی با تحصیلات عالیه و سوابق قهرمانی به حساب می‌آمدند از مجلس رأی اعتماد نگرفتند اما مجلس به محمد عباسی رأی داد. شاید به این خاطر که سایر شرایط در ایشان بیشتر بود.

وی افزود: محمد عباسی در دوران کوتاه مدیریت خود در وزارت ورزش و جوانان انصافا عملکرد موفقی داشتند و این نشان می‌دهد با توجه به اینکه ورزش بخشی از وزارت ورزش و جوانان است، وزیر مربوطه می‌تواند ورزشی باشد اما نباید لزوما ورزشی باشد. وزیر می‌تواند یک فرد جامعه‌نگر، دانش محور و دارای بینش فرهنگی باشد و از سوابق مدیریتی خوبی برخوردار بوده و با بهره‌گیری از متخصصان ورزشی بتواند به ورزش کشور خدمت کند.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس مورد انتظارات موجود از وزارت ورزش گفت: حفظ استقلال فدراسیون‌ها، باشگاه محوری‌، اقتصاد محور کردن ورزش و خصوصی سازی کردن آن و کاهش تصدی‌گری دولت در ورزش و توجه به ورزش همگانی از جمله اموری است که امیدواریم به آن توجه شود.

رویانیان در پایان خاطر نشان کرد: بنده با سید رضا صالحی امیری صحبتی داشتم و دیدگاه‌های ایشان نیز همین است و بسیار خوشحالم که او مشکلات پرسپولیس و استقلال را ریشه‌یابی کرده و واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی را در اولویت واگذاری باشگاه‌های دولتی قرار داده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد