بلاتکلیفی کارخانه های لبنی/ محموله های کره با چه ارزی ترخیص شوند؟

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 53952|06:37 - 1392/06/03
نسخه چاپی

رضا باکری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارس‌با اعلام این خبر اظهار داشت: به وزارت صنعت، معدن و تجارت نامه نوشتیم تا تکلیف ارز تخصیصی برای ترخیص 11 هزار تن کره مانده در گمرک تعیین شود اما هنوز چیزی به ما ابلاغ نکرده‌ است.

دبیر انجمن صنایع لبنی افزود: این کره‌ها از ماه‌ها پیش در گمرک دپو شده است و بازار هم نیاز دارد اما کارخانه‌ها در ترخیص این کالا در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

به گزارش فارس، بیش از 22 هزار تن کره از 5 ماه گذشته وارد گمرک شده و طی 45 روز گذشته حدود 11 هزار تن با ارز 1226 تومان ترخیص شد 11 هزار تن باقیمانده هنوز ترخیص نشده است و منتظر ابلاغیه و تعیین تکلیف از سوی مسئولان است.

*در مورد برنامه ۱۰۰روزه در حوزه لبنیات بحثی نشده است

باکری همچنین در پاسخ به اینکه آیا برنامه ۱۰۰روزه‌ای در حوزه لبنیات تدوین شده است، گفت: هنوز در این مورد بحثی با کارخانه‌های لبنی نشده است.

به گزارش فارس اخیراً رئیس‌جمهور اعلام کرد همه وزارتخانه‌ها برنامه‌های صد روزه رفع مشکلات اقتصادی را ارائه کنند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد