عراقچی، امیرعبداللهیان و قشقاوی در سمت هایشان ابقا می شوند

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 55598|17:39 - 1392/06/07
نسخه چاپی

به گزارش خبرنگار سیاست خارجیخبرگزاری فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان عنوان کرد که اسامی معاونان وزرات امور خارجه روز شنبه اعلام خواهد شد.

براساس آخرین شنیده‌ها از وزارت امور خارجهمرتضی سرمدیبه عنوان مشاور عالی محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه و جایگزین سید امیرمنصور برقعی قائم مقام قبلی به فعالیت مشغول خواهد شد.

برقعینیز قرار است در سمت مشاور وزیر خارجه به فعالیت ادامه دهد.

سید عباس عراقچیمعاون آسیا و اقیانوسیه،حسین امیرعبداللهیانمعاون آفریقا و عربی وحسن قشقاویمعاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه در سمت‌های خود ابقا می‌شوند.

مهدی دانش یزدینیز به جای محمدمهدی آخوندزاده معاون امور حقوقی و بین‌المللی این وزارتخانه می‌شود.

براساس این شنیده‌هامحمدمهدی آخوندزادهکماکان نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر خواهد بود.

گفته‌ می‌شودمجید تخت روانچیدستیار سابق کمال خرازی و سفیر اسبق ایران در سوئیس نیز به جای علی اصغر خاجی عهده‌دار معاونت اروپا و آمریکا ‌خواهد شد.

مرضیه افخمنیز به عنوان سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه عهده دار این سمت می‌شود.

رامین مهمان‌پرسترئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای نیز قرار است عهده دار یکی از سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور شود.

پس از آنکه بهروز کمالوندیمعاون اداری و مالیوزارت امور خارجه به همراه صالحی و به عنوان سرپرست معاونت بین‌الملل سازمان انرژی اتمی از این وزارتخانه رفت، اسامی متعددی برای تصدی این پست اعلام شدتذ که هنوز جمع بندی نهایی در این زمینه صورت نگرفته است.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه پیش از این در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره انتصابات جدید در وزارت امور خارجه با بیان اینکه در حال حاضر پایان ماموریت سفرا و رؤسای نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور با تغییر دولت همزمان شده است، گفت: برخی از دوستان معاونین وقت رفتن‌شان به ماموریت است، باید از برخی دوستان دیگر در سمت‌های دیگر استفاده شود و برخی نیز در شورای معاونین باقی خواهند ماند.

ظریف در پاسخ به این پرسش که شما در خصوص انتصاب‌های خارج از بدنه کارشناسی وزارت امور خارجه و به توصیه این و آن چه تصمیمی خواهید گرفت؟ تصریح کرد: من متعهدم که با کارشناسان وزارت امور خارجه کار کنم و حتما از وجود افراد متعهد و متخصص که در هر دوره‌ای به وزارت خارجه آمده‌اند و توان کار دارند در این وزارتخانه و در بهترین جا استفاده خواهم کرد، ولی هیچ تعهدی نسبت به کسانی که بدون توان کارشناسی و بر اساس ملاحظات سیاسی آمده‌اند، احساس نمی‌کنم.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد