عطاری‎ها در پزشکی دخالت نکنند

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 58314|06:09 - 1392/06/18
نسخه چاپی

قائم مقام معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زنجان در خصوص محدوده‌ی فعالیت عطاری‎ها، گفت: عطاری‎ها در پزشکی دخالت نکنند و تنها باید ادویه‌جات، عرقیات و برخی گیاهان خشک را عرضه کنند.

 

«علیرضا حقیقت» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی زنجان،اظهار کرد: عطاری‎ها جزو واحدهای صنفی هستند که مجوز خود را از اصناف دریافت می‎کنند. برخی عطاری‎ها با توجه به تمایل مردم به درمان‎های گیاهی، به صورت غیرمجاز در پزشکی دخالت می‌کنند و از برخی ترکیبات مجهول و قاچاق نیز به‌عنوان دارو استفاده می‎کنند.

 

وی افزود: هم‌اکنون 80 مورد بازرسی از عطاری‎ها چه آنهایی که پروانه کسب داشته و چه آنهایی که فاقد پروانه کسب بودند انجام شده است که 50 مورد پرونده قضایی تشکیل شده و برای 35 مورد از آنها حکم قضایی صادر شده است.

 

این مقام مسوول با تاکید بر این‌که برای درمان از طریق طب سنتی باید به افراد خبره با تحصیلات دانشگاهی مراجعه کرد، ادامه داد: متاسفانه شهروندان در بسیاری موارد به این موضوع بی‌تفاوت هستند و فریب عده‌ای سودجو را می‌خورند.

 

قائم مقام معاونت غذا و دارو تصریح کرد: مردم برای پیگیری شکایات خود از تخلفات عطاری‎ها می‎توانند به معاونت غذا و دارو در دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کنند و یا این‌که با شماره 3264982 تماس بگیرند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد