فیلم افتتاحیه ونیز، جشنواره بیروت را کلید می زند

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 62852|05:50 - 1392/06/31
نسخه چاپی

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مدیر سیزدهمین جشنواره فیلم بیروت در یک کنفرانس مطبوعاتی با اشاره به حضور و رقابت 77 فیلم در این رویداد سینمایی اعلام کرد، جشنواره امسال فیلم بیروت از دوم تا دهم اکتبر در محل مجموعه سالن‌های سینمای بیروت برگزار می‌شود.

 

بر اساس برنامه اعلام شده، فیلم «جاذبه» ساخته «آلفونسو کوران» با حضور «جورج کلونی» که در افتتاحیه جشنواره ونیز اکران شده بود، در روز آغازی جشنواره فیلم بیروت در روز دوم اکتبر به روی پرده خواهد رفت.

 

به گزارش القدس العربی، فیلم‌های راه یافته به جشنواره بیروت در 8 بخش اکران و در دو بخش فیلم‌های کوتاه و مستند خاورمیانه به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

 

امسال فیلم «مهاجرت» اثر «جیمز گری»، کارگردان آمریکایی در مراسم اختتامیه جشنواره اکران خواهد شد که «ماریو کوتیلار» فرانسوی و «یواخین فونیکس» آمریکایی در آن ایفای نقش کرده‌اند.

 

28 فیلم از کشورهای فرانسه، ایتالیا و یونان در بخش "نوعی نگاه" و 7 فیلم در بخش فیلم‌های مستند و 16 فیلم از کشورهای لبنان، مصر، عراق، عربستان، امارات و تونس در بخش فیلم‌های کوتاه در جشنواره بیروت حضور دارند.

 

این جشنواره برای دومین سال پیاپی بخشی را به فیلم‌هایی در حوزه حقوق بشر اختصاص داده است. امسال پنج فیلم از جمله «پنج دوربین شکسته» از فلسطین و «کمپ 14» از آلمان در این بخش نمایش خواهند یافت.

 

سیزدهمین جشنواره فیام بیروت در حالی امسال کار خود را آغاز می‌کند که سینماگران سوریه به دلیل شرایط ویژه کشورشان نتوانستند هم چون سال‌های قبل در این جشنواره شرکت کنند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد