باقربیگی: می خواهم حقم را بگیرم/ شریعتی: فرآیند انتخاب شهردار با تمام لابی ها و شایعه ها نهایی شد

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 65188|08:29 - 1392/07/04
نسخه چاپی

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر پنج شنبه بعد از رای گیری اعضای شورای شهر در جلسه علنی این شورا برای انتخاب شهردار اصفهان، موضوع انتخاب دو نماینده از اعضای شورای شهر برای حضور در شورای شهرستان اصفهان مطرح شد.

رای گیری جلسه قبل مخدوش بود

در این جلسه مهدی باقربیگی با اعتراض به روند رای گیری در جلسه قبل شورا برای انتخاب دو عضو با اشاره به اینکه رای گیری در جلسه قبل مخدوش بود، گفت: به دلیل مخدوش بودن یک رای در جلسه گذشته من می‌خواهم در این جلسه نامزد حضور در شورای شهرستان اصفهان شوم که این صحبت باقربیگی با اعتراض برخی اعضای شورای شهر روبه رو شد.

زادهوش: فیلم رای گیری موجود است

در ادامه این اعتراضات علی امینی رئیس شورای شهر اصفهان موضوع رای گیری مجدد برای انتخاب این دو عضو را به جلسه بعد موکول کرد که عدنان زادهوش در واکنش به این تصمیم اظهار داشت: ما در جلسه علنی شورای شهر که نمایندگان رسانه ها نیز حضور داشتند رای گیری کردیم و دو نفر انتخاب شدند و فیلم این رای گیری نیز موجود است لذا شورا وظیفه دارد که این دو عضو را به عنوان نماینده شورای شهر در شورای شهرستان به این شورا معرفی کند.

معین: تاخیر در ارسال نمایندگان به شورای شهرستان حق شورا را ضایع می‌کند

با بالا گرفتن تفاوت آراء اعضای شورای شهر بر سر این موضوع و مطرح شدن نظرات متفاوت، رئیس شورای شهر پیشنهاد ادامه بررسی این موضوع را از سوی یک مرجع قانونی مانند شورای عالی استانها یا شورای استان داد که معین در تذکری یادآور شد که شورای عالی استان ها و شورای استان بعد از تاریخ 12 شهریور ماه جاری مدت قانونی ادامه کار آنها تمام شده است.

وی با بیان اینکه شورای سوم و این دو شورا بعد از این تاریخ، مدت قانونی آنها به پایان رسیده است و نمی توان از آنها استعلام کرد، گفت: تعویق در ارسال نمایندگان شورای چهارم به شورای شهرستان، ضایع شدن حق شورای شهر را در پی دارد.

حاج رسولی‌ها: شنبه با حقوق دان وزارت کشور مشورت کنید

حاج رسولی ها دیگر عضو شورای شهر اصفهان، در واکنش به این سخنان معین اظهار داشت: شورای استان تا سه ماه دیگر و شورای عالی استان ها تا چهار ماه دیگر مهلت قانونی برای ادامه کار دارد اما من پیشنهاد می کنم در این خصوص ، شنبه هفته آینده با یکی از حقوق دانان وزارت کشور مشورت کنید و نظر را به شورا اعلام کنید.

زادهوش: مزد برخی را در جای دیگری بدهید

عدنان زادهوش با تاکید بر اینکه شورای شهر باید دو نفر انتخاب شده در جلسه قبل را به شورای شهرستان معرفی کند، تصریح کرد: اگر قرار است به افرادی مزد داده شود، جای دیگری این مزد به آنها داده شود.

باقربیگی: مزد من این است و حقم را می گیرم

بعد از این صحبت زادهوش، مهدی باقربیگی که در ابتدای این جلسه خود را نامزد حضور در شورای شهرستان اصفهان می دانست، گفت: مزد ما این است و حق من است و من هم می خواهم این حق را بگیرم.

احمدی شریعتی نایب رئیس شورای شهر اصفهان نیز در این رابطه گفت: فرآیند انتخاب شهردار اصفهان با تمام لابی ها و شایعه ها سرانجام امروز نهایی شد و شهردار به مردم معرفی شد اما شورای شهر هنوز نتوانسته در انتخاب نمایندگان خود در شورای شهرستان تصمیم بگیرد.

شریعتی: چرا اینقدر حاشیه درست می‌کنید

وی در این زمینه افزود: ما باید نمایندگان خود را به شورای شهرستان بفرستیم چراکه شهرهای کوچک هم تصمیم خود را در این زمینه گرفته اند اما شورای شهر اصفهان هنوز به جمع بندی نرسیده است.

این عضو شورای شهر گفت: چرا اینقدر حاشیه درست می کنید و ما باید یک تصمیم براساس خرد جمعی بگیریم.

صلواتی: به هر قیمتی نمی توان نماینده شد

فضل الله صلواتی دیگر عضو شورای شهر اصفهان نیز گفت: به هر قیمت که نمی‌شود نماینده شد باید فرد قوت قلب داشته باشد.

وی افزود: تمام اعضای شورای شهر خوب هستند اما آقای معین و حاج رسولی ها به دلیل پختگی و تجربه بیشتری که دارند، بهتر است معرفی شوند که در این حین، رئیس شورای شهر به صلواتی تذکر داد که با نام بردن، اعضا را با یکدیگر مقایسه نکنید.

جهانگیری: باقربیگی انصراف دهد/ باقربیگی: قبول ندارم

شورای شهر که با حرف ها و نظرات متفاوتی در این رابط مواجه شده بود، به جمع بندی مشخصی نرسیده بود که رسول جهانگیری دیگر عضو شورای شهر اصفهان، حرف های خود را با خواهش از مهدی باقربیگی که اصرار به نامزد شدن برای حضور در شورای شهرستان داشت، آغاز کرد و گفت: از آقای باقربیگی خواهش میکنم انصراف دهند که باقربیگی در پاسخ به این درخواست جهانگیری گفت: من می گویم نماینده ما باید از جمع ما باشد ، و من قبول ندارم.

وی افزود: یا از راه قانونی انتخاب کنید و به شورای شهرستان بروید یا دوستان با زور

 بروند.

سرانجام اعضای شورای شهر بعد از بحث های فراوان با انجام رای گیری و موافقت 13 نفر از اعضا تصمیم گرفتند که این موضوع را مسکوت بگذارند.

به گزارش خبرنگار مهر در نخستین جلسه علنی شورای شهر اصفهان بعد از مراسم تحلیف، موضوع انتخاب دو نماینده از شورای چهارم برای حضور در شورای شهرستان مطرح شد که از بین سه گزینه مطرح در آن جلسه یعنی آقایان، معین ، فلاح و زادهوش، در رای گیری اولیه آقایان زادهوش و معین به عنوان نماینده انتخاب شدند اما برخی اعضای شورای شهر به این روند رای گیری و مخدوش بودن یک رای اعتراض داشتند که بعد از اتمام جلسه علنی، با تماس دبیرخانه شورای شهر با رسانه ها از آنها درخواست شد که این موضوع را پوشش ندهند چراکه انتخاب نماینده از شورای شهر برای حضور در شورای شهرستان به جلسه دیگری موکول شده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد