گروه آموزش امروله

رمزهای عبوری که شما را لو می دهند

کد خبر: 6581|15:21 - 1392/02/11
نسخه چاپی
 رمزهای عبوری که شما را لو می دهند
حتماً به خاطر دارید، هفته گذشته حساب کاربری خبرگزاری آسوشیتدپرس در توئیتر هک و طی آن گزارشی مبنی بر زخمی شدن باراک اوباما رئیس جمهور امریکا به دلیل یک انفجار در کاخ سفید منتشر شد. بر اثر این دروغ ظرف مدت زمان کوتاهی وال استریت در بهت و وحشت فرو رفت.

شاید تصور کنید اتفاقاتی از این دست در نتیجه حملات بسیار پیچیده، با انواع سیستم‌های مخفی و اغلب دور از ذهن انجام می شود؟ خیر، وقوع چنین اتفاقاتی در اکثر مواقع ناشی از خطرات استفاده از رمزهای عبور ضعیف است که دامن کاربران خانگی و سازمانی را می‌گیرد.


به گزارش ایتنا از روابط عمومی شرکت ایمن رایانه پندار، نماینده رسمی و انحصاری شرکت پاندا سکیوریتی در ایران، طی سال‌های اخیر شبکه‌های اجتماعی به عنوان نقطه اتصال کاربران با شرکت‌ها و سازمان‌ها مورد توجه و استفاده قرار گرفته‌اند.
دقیقاً به همین دلیل است که کاربران باید بیش از گذشته نسبت به تقویت حساب‌های کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی حساسیت نشان داده و آن را جدی بگیرند.

رمزهای عبور ضعیف بسیار ساده‌تر از آنچه که فکر کنید شما را گرفتار هکرهای همیشه در صحنه می‌کنند.
آنها برای اینکه راه نفوذ به سیستم شما را پیدا کنند، نیازی به طراحی حملات پیچیده و یا بکارگیری سیستم‌های مخفی ندارند بلکه آنها به سرعت رمزهای عبور ضعیف قربانیان خود را حدس می زنند.
در نتیجه این حملات به هیچ وجه پیچیده نیست اگر به دنبال شناسایی حملات پچیده هستید باید گفت اغلب حملات پیچیده آنهایی هستند که شما بدون اینکه متوجه باشید اطلاعات خود را دوبار بیشتر وارد می‌کنید در حالیکه اطلاعات شما در همان مرحله اول وارد و تائید شده است.

اما یک نکته دیگر! گروه هکری که پشت حمله به حساب کاربری خبرگزاری آسوشیتدپرس که هفته گذشته هک شد، قرار داشت، مسئولیت هک ارتش الکترونیک سوریه، سازمان دیده بان حقوق بشر، سرویس‌های خبری فرانسه و همچنین خدمات آب و هوای بی بی سی را نیز برعهده گرفته است.
این به این معنی است که اگرچه هک شدن حساب کاربری خبرگزاری آسوشیتدپرس شبیه به یک حادثه بوده است اما متاسفانه باید پذیرفت که اینگونه حوادث در همه جای دنیا و البته سازمان‌های مهم کم اتفاق نمی‌افتد.

به خاطر داشته باشید تنها حساب‌های کاربری توئیتر نیستند که نیاز به تامین امنیت کامل و همه جانبه دارند. به عنوان مثال سرقت‏های سریالی عکس‌های افراد مشهور ازگوشی‌هایموبایلایشان که به وفور انجام می شود، نشان دهنده این واقعیت است که هکرها قادرند یک حمله سایبری را حتی بینگوشی‌هایتلفن همراهو نهش فقط بین حساب‌های کاربری شبکه‌های اجتماعی راهبری کنند.

پس اگر می خواهید هدف مطلوب، در دسترس و مناسبی برای هکرهای تازه کار نباشید توصیه‌های زیر را جدی بگیرید:
- هرچه رمز عبور طولانی‌تر، امن‌تر
- اطلاعات شخصی و خانوادگی به عنوان رمز عبور: بدترین و کودکانه‌ترین انتخاب!
- چند حساب کاربری و یک رمز عبور: یک فاجعه امنیتی
- استفاده مداوم از یک رمز عبور برای سال‌ها: هکرها بهتر از شما رمز عبورتان را به یاد می‌آورند!
- ارسال رمز عبور با ایمیل و SMS: هکرها بین راه منتظر شمایند...

و در نهایت اینکه اگر به دنبال یک رمز عبور قوی هستید استفاده همزمان از حروف، اعداد و کاراکترهای خاص در کنار هم، حداقل هکرهای تنبل و تازه کار را از شما دور نگه می‌دارند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد