برگزاری دومین جشنواره بومی محلی خانوادگی با نام زنده یاد معافی

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 66112|05:59 - 1392/07/07
نسخه چاپی

محمدرضا بحرگرد امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهرستان ساری اظهار داشت: سال گذشته در نخستین دوره جشنواره بومی و محلی که با حضور اهالی رسانه در آمل برگزار شد، مرحوم معافی به همراه خانواده‌اش در این جشنواره شرکت کرد و حتی در مسابقات نیز حضور یافت.

وی با اشاره به اخلاق و رفتار نیکو مرحوم معافی، تصریح کرد:  زنده یاد جابر از فعال‌ترین رسانه‌ها و همچنین سرپرست وزینخبرگزاری فارسدر استان بود که به همین منظور برای پاسداشت، یاد و خاطره این عزیز سفر کرده این مسابقه به یادبود مرحوم شادروان معافی با حضور اهالی رسانه و خانواده در ساری برگزار می‌شود.

بحرگرد با اشاره به مراسم تجلیل از خانواده مرحوم معافی در این جشنواره، افزود: همسر این مرحوم از خبرنگاران باتجربه و باسابقه استان محسوب می‌شوند که امیدوارم به خوبی راه بزرگ و ماندگار مرحوم معافی را با درایت و تجربه خود ادامه دهند.

وی درباره اتفاقات رخ داده مسابقات کشتی لوچو در بهنمیر، خاطرنشان کرد: شب گذشته در مسابقات کشتی لوچو قهرمانی استان در بهنمیر بابلسر چند اراذل و اوباش که حالت عادی نداشتند با چاقو به رئیس هیئت بومی محلی بابلسر حمله‌ور شدند که با تلاش مردم این افراد متواری شدند.

بحرگرد در پایان افزود: اداره ورزش و جوانان بابلسر و هیئت ورزش‌های بومی محلی استان و شهرستان شکایت خود را اعلام کردند و از سوی مراجع قانونی پیگیر این قضیه هستیم تا با متخلفان طبق قانون برخورد شود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد