غلامرضا فرهمندفر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: بازرسی و برخورد با مراکز عرضه و استعمال مواد دخانی به ویژه قلیان در شهرستان تربت حیدریه به شدت در حال اجراست.
کارشناس واحد سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی افزود: با همکاری مقامات قضایی و انتظامی شهرستان از 25 مکان عرضه قلیانی که پلمپ شد حدود 120 قلیان در حال عرضه کشف و ضبط شد.
وی اظهار کرد : 15 نفر از صاحبان این مراکز که توصیه ها و اخطارهای اعلام شده را جدی نگرفته اند به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
فرهمندفر تصریح کرد: خطراتی که استفاده از مواد دخانی به سلامت انسان تحمیل می کند بسیار بالا و غیر قابل جبران است و استفاده از قلیان به مراتب زیانبارتر از مصرف سیگار است.
وی افزود: به همین جهت از جوانان و نوجوانان درخواست میشود به هیچ عنوان به اینگونه مراکز رفت و آمد نداشته باشند و در صورت مشاهده اینگونه مراکز موضوع را سریعا به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی اطلاع دهند.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد