به گزارش خبرنگار امروله : همزمان با هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی جلسه ای با حضور مدیران ادارات شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد . در این جلسه اکبر عیوضی رئیس جمعیت هلال احمرصحنه ضمن بیان خلاصه ای از فعالیت های این مرکز در 6 ماه اول سال گفت: در ابتدای امسال تاکنون 6 مورد آتش سوزی در سطح شهرستان رخ داده که4 موردآن در روستاها و 2 مورد در سطح شهرستان بوده است.
رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه افزود: : به منظور خدمات بهتر و مفیدتر در مواقع ضروری نیاز به یک پایگاه اطلاعاتی جامه داریم که داشتن چنین پایگاهی نیازبه همکاری کلیه ادارات شهرستان دارد .
وی در پایان از برگزاری یک دوره آموزش برای دهیاران بخش مرکزی و دینور و یک دوره آموزش عملیات و امداد برای مدیران ادارات شهرستان خبر داد.
در این جلسه همچنین مدیر منابع طبیعی شهرستان ضمن اشاره به خشکسالی های اخیر تصریح کرد: خشکسالی در بروز زلزله نیز مؤثر می باشد و عاری بودن منطقه از پوشش گیاهی باعث عدم باروری ابرها می شود که خود مهمترین دلیل عدم بارندگی های اخیر است .
وی یکی از عوامل مؤثر از بین بردن پوشش گیاهی آتش سوزی است که باید با همکاری همه ارگانها در جهت کاهش آن بکوشیم.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد