پتروشيمي تبريز براي پنجمين بار متوالي بهترين تيم دوچرخه سواري آسيا شد

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 71132|06:26 - 1392/07/17
نسخه چاپی
به گزارش روز چهارشنبه سايت رسمي اتحاديه بين المللي دوچرخه سواري، آخرين رده بندي سالجاري ميلادي از سوي اين اتحاديه اعلام و تيم پتروشيمي تبريز با كسب ۸۱۳ امتياز بر سكوي نخست برترين باشگاه هاي دوچرخه سواري حاضر در قاره آسيا قرار گرفت.
تيم هاي نيپوده روسا از ژاپن با ۶۰۹ امتياز و دوكلا پراها از جمهوري چك با ۵۱۸ امتياز به ترتيب دوم و سوم شدند.
در رده بندي انفرادي نيز خولين داويد آره دوندو موره نو از كلمبيا با ۳۴۳ امتياز قهرمان شد و آلويس كانكوفسكي از جمهوري چك با ۲۸۸ امتياز دوم و قادر ميزباني از پتروشيمي تبريز با ۲۷۶ امتياز در جايگاه سوم ايستاد.
در رده بندي كشوري نيز ايران با اقتدار كامل و با كسب ۱۰۶۸ امتياز قهرمان تورهاي آسيايي شد و مقام هاي دوم و سوم به ترتيب به كشورهاي قزاقستان با ۶۴۹ امتياز و ژاپن با ۵۹۳ امتياز رسيد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد