سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان هرسین مطرح کرد:

توسعه کاشت زعفران در شهرستان هرسین/ توزیع 80 تن پیاز مرغوب به صورت رایگان بین کشاورزان

سرویس: اخبار استانکد خبر: 312465|07:28 - 1399/06/20
نسخه چاپی
توسعه کاشت زعفران در شهرستان هرسین/ توزیع 80 تن پیاز مرغوب به صورت رایگان بین کشاورزان
مرصاد نیوز:سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان هرسین گفت: در راستای توسعه سطح زیر کشت زعفران در شهرستان 80 تن پیاز زعفران مرغوب به صورت رایگان بین کشاورزان شهرستان توزیع شد.

به گزارشامروله،  علیرضا یاری پور در گفتگو بادیوانگاهاظهار داشت:  یکی از بر نامه های این مدیریت در سال جهش تولید  کاشت زعفران بعنوان طلای سرخ  بوده که نیاز آبی کم و ارزش اقتصادی بالایی دارد، است.

وی افزود: از ابتدا تاکنون سطح زیر کشت این محصول در شهرستان ۱۳هکتار بوده که با بر نامه ریز ی های انجام شده و جذب اعتباری بالغ  بر هفت میلیارد و سیصد میلیون ریال افزون بر 80 تن  پیاز زعفران مرغوب به صورت رایگان بین کشاورزان شهرستان تقسیم شد.

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان هرسین  تصریح کرد:  پیش بینی می شود با اتمام کاشت این میزان سطح زیر کشت زعفران در شهرستان هرسین به ۳۳هکتار برسد.

این مسئول بیان داشت: زعفران کشت شده در سال اول قابلیت تولید ۱/۵کیلو گرم زعفران در هکتار داشته و با توجه به اینکه زعفران گیاهی چند ساله بوده و تا هفت سال تولید اقتصادی دارد، در سال های بعد می تواند بین ۵ تا۷ کیلوگرم در هکتار تولید کند.

یاری پور توسعه صنایع بسته‌بندی و صادرات را مکمل کاشت این محصول دانست و افزود: با توجه به کیفیت بالای زعفران هرسین در صورت بسته بندی مناسب در بازار جهانی به قیمت هر کیلوگرم ۵ هزار دلار بفروش برسد که می تواند موجب اشتغالزایی وتوسعه اقتصادی شهرستان هرسین شود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد