به گزارش خبرنگار مهر، بابک طالبی شامگاه یکشنبه در جریان دیدار با استاندار آذربایجان غربی افزود: استان با دارا بودن هزار کيلومتر مرز با 3 کشور ترکيه، عراق و جمهوري خودمختار نخجوان و داشتن 5 مرز رسمي ، عبور 4 کريدور بين المللي از اين استان، قرار گرفتن در مسير تجارت آسيا به اروپا و وجود تنها مرزهاي زميني کشور براي ورود به اروپا، ظرفيت لازم براي تبدیل شدن به هاب تجاري و حمل و نقلي کشور را دارد.
وي با بيان اينکه رتبه هاي نخست آذربايجان غربي در زمينه صادرات، ترانزيت و تردد مسافر به داخل و خارج از کشور، اظهار داشت:ظرفيت صادرات و واردات ترکيه در همسايگي آذربايجان غربي مي تواند فرصتي مناسب براي هدايت ناوگان هاي عازم از مبدا ترکيه و يا مقصد اين کشور جهت عبور از آذربايجان غربی باشد.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های آذربایجان غربی اعلام کرد: در راستای بهره گیری بهینه از این ظرفیتها، مطالعات لازم براي ايجاد بندر خشک با هدف بهينه سازي جريان هاي حمل و نقل، کاهش هزينه هاي عملياتي و افزايش ميزان تقاضاي مشتريان و صاحبان کالا در دست انجام است.
طالبی اضافه کرد: بعد از مطالعات اوليه، مشورت با کارشناسان و مکان يابي براي ساخت اين بندر خشک نسبت به جذب سرمايه گذار و اغار عملياتي اجرايي اقدام می شود.
استفاده كامل از ظرفيتهای آذربایجان غربی نيازمند تدبير، تعامل و همکاری است
استاندار آذربايجان غربي نیز در این دیدار گفت: ظرفيت توسعه بازرگاني، صنعتي، اقتصادي و گردشگري استان آذربايجان غربي بسيار بالا بوده اما استفاده از اين ظرفيت ها نيازمند تدبير، تعامل و همكاري مجموعه مسئولان استان است.
قربانعلي سعادت ادامه داد: مديران و مسئولان استان بايد با درك شرايط و امكانات فعلي، بسترهاي حضور بخش خصوصي و سرمايه گذاران داخلي و خارجي را در استان فراهم و در اين زمينه از تنگ نظري اجتناب کنند.
وي ادامه داد: فرصت هاي سرمايه گذاري در اين استان وجود دارد اما بايد با اطمينان سازي و ايجاد شرايط مساعد، سرمايه گذاران را براي ورود به طرح هاي مختلف استان ترغيب و تشويق کنیم.
سعادت همچنين بر لزوم ارتقاي كيفيت محصولات توليدي استان تاكيد و عنوان کرد: نفوذ در بازارهاي بين المللي و حفظ اين جايگاه، نيازمند ارتقاي سطح كيفي و استاندارد محصولات استان بوده که بايد در اين خصوص توجهات بيشتري شود و اداره كل استاندارد در اين ميان نقش مهمي را ايفا مي كند.
وي در بخش پاياني سخنان خود به اشاره به فعاليتها و اقدامات بنياد مسكن انقلاب اسلامي در استان، گفت: این نهاد انقلابی با انجام اقداماتي مانند ايمن سازي و مقاوم سازي مساكن روستايي و اجراي طرح هادي در روستاها، در خصوص تثبيت زندگي روستاييان در روستاها و عدم مهاجرت به شهرها، نقش بسزايي را ايفا ميكند.
خلیل محبت خواه، مديركل راه و شهرسازی آذربایجان غربی نيز در اين جسله گفت: در حال حاضر 40 هزار واحد مسكن مهر در استان وجود دارد كه بيش از 70 درصد آنها تكميل و به بهره برداري رسيده و مابقي نيز مراحل اجرايي خود را سپري ميكنند.
ایوب عزيزي، مديركل بنياد مسكن انقلاب اسلامي آذربایجان غربی هم در اين جلسه گفت: طرح هادي تاكنون در 406 روستاي استان اجرا شده و طرح هادي 2200 روستاي ديگر نيز تهيه شده كه با تامين اعتبارات لازم، عملیاتی می شود.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد