مجد خبر داد

برخورداری 95 درصدی مردم شهرستان صحنه از نعمت

کد خبر: 103585|11:06 - 1392/09/20
نسخه چاپی
برخورداری 95 درصدی مردم شهرستان صحنه از نعمت
پایگاه خبری امروله: فرماندار صحنه : تمام ساکنان شهرستان صحنه به جز شهرک های جدید التاسیس از نعمت گاز برخوردارند.
" رسول مجد " در گفتگو با امروله عنوان کرد: ۹۵ درصد مردم ساکن شهر صحنه گاز دارند و پنج درصد باقی مانده نیز مربوط به شهرک های جدید است که بزودی گازرسانی به آنها انجام خواهد شد.و این رقم در روستا ها به 70 درصد می رسد که تلاش برای گازرسانی ما بقی روستا ها ادارمه دارد.

وی در پایان گفت : عمده شهرک هایی که ساخت وساز اساسی در آنها انجام گرفته است گاز دارند و شهر صحنه از نظر مهندسی مشکل خاصی در این خصوص ندارد.
 
فرماندار صحنه با قدردانی از زحمات گازبانان از آنان خواست با توجه به افزایش تعداد روستاهای بهره مند از گاز طبیعی، دقت و سرعت عمل بیشتری برای مقابله با هرگونه بحران و انجام وظایف محوله داشته باشند.
 
مجد در پایان روند اجرای پروژه‌های گازرسانی در شهرستان صحنه را خوب ارزیابی و تصریح کرد: با پیگیری، تأمین اعتبار و کنترل پروژه‌های اجرایی زمینه لازم به منظور بهره‌مندی تمام خانوارهای این شهرستان از نعمت گاز فراهم خواهد شد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد