فرماندار صحنه:

دشمنان با ترور شخصیت های نظام به دنبال اهداف خاص بودند

کد خبر: 103662|16:05 - 1392/09/20
نسخه چاپی
دشمنان با ترور شخصیت های نظام به دنبال اهداف خاص بودند

" رسول مجد" در گفتگو با امروله عنوان کرد : شهادت ایت الله سید عبدالحسین دستغیب به عنوان سومین شهید محراب یکی ازسند های مظلومیت جمهوری اسلامی ایران است که دشمن برای جلوگیری از درخشش اسلام و انقلاب در جهان دست به ترور این شخصیت والا داد.

فرماندار صحنه با اشاره به چرایی ترور های شخصیت های انقلاب گفت: در همان سال های اولیه انقلاب اسلامی ، استکبار میدید و پیش بینی می کرد که در آینده نزدیک قطب جدیدی در مقابل استکبار قد علم میکند و مانع از جنایات و منافع آنها می گردد تصمیم گرفت با استفاده از ترور شخصیت های مثبت و تاثیرگذار انقلاب را حذف کند و به شهادت برساند.

وی در ادامه با بیان اینکه هدف اصلی ترور قطع یک جریان تاثیرگذار است افزود: در اوایل انقلاب استکبار سیستم حکومتی را از کشورمان حذف کرد بصورتی که در همان سال های اولیه انقلاب رئیس جمهور ، نخست وزیر ، رئیس مجلس ، فرماندهان ارشد نظامی و ... را به شهادت رساند و فکر میکرد با این عمل قدرت و توان داخلی نظام جمهوری اسلامی ایران تضعیف می شود.

مجد در پایان تصریح کرد : از اوایل انقلاب تا کنون ترورهای صورت گرفته نه تنها کوچکترین تضعیفی در قدرت نظام وارد نکرده است بلکه باعث جاوید شدن خون شهداء و ایجاد افرادی با هدفی بارور تر در کشورمان گردیده است .
 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد