توسعه و موفقیت کشور مرهون نخبگان است

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 104017|10:48 - 1392/09/21
نسخه چاپی

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجلیل از دانش آموزان برتر دوره متوسطه استان قزوین در کنکور سراسری و جشنواره های علمی ظهر پنجشنبه با حضور مرتضی روزبه استاندار قزوین، حجت الاسلام مرتضی حسینی و رجب رحمانی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، کریم افشار مسئول بنیاد ملی نخبگان استان، سالار قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش استان، آیت الله تاکندی استاد حوزه علمیه، جمعی از معلمان، مدیران، مسئولان و فرهنگیان و دانش آموزان در سالن کوثر قزوین برگزار شد.

مرتضی روزبه در اولین جلسه رسمی پس از پذیرش مسئولیت استانداری در این مراسم گفت: این مراسم در آستانه سالروز سفر با برکت مقام معظم رهبری به استان برگزار شده که این فرصت می تواند توجه علم آموزان و معلمان را به رهنمودهای رهبری جلب کند تا به جایگاه علما توجه  بیشتری کنیم.

وی افزود: قزوین از دیرباز مهد اندیشمندان و علمای بزرگی چون علامه رفیعی، دهخدا، آیت الله زرآبادی بوده و برای رسیدن به موقعیت پر افتخار گذشته همه باید تلاش کنیم که در این میان دانش آموزان نخبه و فرهیختگان نقش مهمی بر عهده دارند.

تشکیل ستاد ساماندهی رهنمودهای سفر رهبری در قزوین

استاندار قزوین بیان کرد: ضروری است با تشکیل ستاد ساماندهی سفر رهبری به استان برای تحقق رهنمودها و دغدغه های مقام ولایت پیگیری و اقدام لازم صورت گیرد.

وی تصریح کرد: اگر قرار باشد کشوری روی سعادت را ببیند و از گردنه های سخت و دشوار به سلامت عبور کند باید به دانش آموزان، دانشجویان، چهره های علمی خود اتکاء کند و ما هم برای پیشرفت به این افراد نیازمندیم.

روزبه خطاب به دانش آموزان گفت: هرگز به وضعیت فعلی هرچند موفقیت آمیز است قانع نباشید و با بستر بسیار مناسبی که با پرچمداری مقام معظم رهبری در عرصه علمی کشور فراهم شده خود را به علم و دانش مسلح کنید.

وی افزود: بهترین فرصت و زمان برای تحصیل برای شما ایجاد شده لذا قدر آن را بدانید و زمان را از دست ندهید.

تشکیل شورای مشورتی از نخبگان در آموزش و پرورش قزوین

استاندار قزوین از مدیرکل آموزش و پرورش استان خواست با تشکیل شورای مشورتی از نخبگان  دانش آموز از افکار و ایده های ارزشمند جوانان مبتکر استان برای پیشبرد امور و تصمیم گیریها استفاده کند.

در این مراسم از 72 دانش آموز دختر و 57 دانش آموز پسر برتر که در کنکور سراسری رتبه های زیر یک هزار و در جشنواره خوارزمی و المپیادهای علمی موفق به کسب مدالهای طلا، نقره و برنز شده اند تجلیل شد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد