محور تهم -چورزق مسدود شد/ پرهیز از سفرهای غیرضروری

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 104024|10:54 - 1392/09/21
نسخه چاپی

به گزارش خبرنگار مهر، در حال حاضر وضعیت جوی در محورهای دندی-تخت سلیمان، زنجان-طارم(گردنه خانچایی)،زنجان-دندی(قلی کندی)، سلطانیه-خدابنده(گردنه دهجلال)، و خدابنده-سلطانیه(گردنه  سازین)و زنجان-بیجار(گردنه پاپایی) بارش شدید برف و کولاک شدید در جریان است و تردد در این گردنه ها با استفاده از زنجیر چرخ امکانپذیر است.

همچنین در سایر محورها با توجه به بارش برف و کولاک مقطعی و لغزنده بودن سطح جاده با رعایت نکات ایمنی و استفاده از زنجیر چرخ و همراه داشتن تجهیزات سفر زمستانی امکانپذیر است.

صفی الله کرامتی مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان در خصوص وضعیت حاکم بر محورهای مواصلاتی استان زنجان به خبرنگار مهر گفت:در حال حاضر علی رغم بارش شدید برف و کولاک شدید تردد در کلیه محورهای مواصلاتی استان زنجان با استفاده از زنجیر چرخ امکانپذیر است.

کرامتی با بیان اینکه محور تهم-چورزق بنا به حفظ امنیت مسافران مسدود است افزود: عوامل راهداری در حال حاضر در محورها حاضر هستند.

وی ادامه داد: خوشبختانه وضعیت در حال کنترل است و مشکل تا این لحظه پیش نیامده است.

مسئول مرکز مدیریت راه های استان زنجان، با اشاره به بارش برف و کولاک در محورهای مواصلاتی زنجان گفت: در حال حاضر محور تهم به چورزق مسدودشد.

مسعود خوشکام در گفتگو با خبرنگار مهر،افزود: بر اثر بارش برف و کولاک محور دندی به تخت سلیمان، سلطانیه به خدابنده گردنه ده جلال ، ابتدای محور زنجان به دندی گردنه قلی کندی و محور زنجان به طارم گردنه خان چایی برای تردد نیاز به زنجیر چرخ دارند.

وی همچنین اظهار داشت: در حال حاضر بارش برف در همه حوزه های استحفاظی شهرستان خدابنده و جاده ترانزیت و اتوبان زنجان - قزوین و زنجان - تبریز آغاز شده بنابراین به همراه داشتن زنجیر چرخ الزامی است.

مسئول مرکز مدیریت راه های استان زنجان گفت: با توجه به اینکه در فصل زمستان هستیم مسافران با کسب اطلاعات از وضعیت راهها اقدام به مسافرت کنند و از انجام سفرهای غیرضروری خوددارای کنند.

خوشکام تاکید کرد: رانندگان با توجه به قرار گرفتن در روزهای بارش به تجهیزات ایمنی مجهز باشند چرا که با امکانات و تجهیزات ایمن سفر کردن سلامتی خود و دیگران را تضمین می کنند.

وی در ادامه به رانندگان توصیه کرد: برای تردد در محورهای مواصلاتی استان زنجان از لوازم گرمایشی و زنجیر چرخ استفاده کنند چرا که در این فصل به علت نامساعد بودن هوا و لغزنده بودن جاده ها رانندگی کردن بسیار سخت است که در این راستا استفاده از زنجیر چرخ سرعت را کنترل می کند.

مسئول مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان یادآورشد: رانندگان می توانند با ارسال پیامک به سامانه 1000241141 از وضعیت راه های استان زنجان با خبر شوند و همچنین مسافران می‌توانند از طریق تلفن گویای 141 از وضعیت جاده های استان آگاهی پیدا کنند.

خوشکام همچنین به بانوان باردار توصیه کرد اگر کار ضروری داشته باشند اقدام به مسافرت کنند و قبل از مسافرت هم از وضعیت راه و هوا باخبر شوند چرا که در چنین وضعیتی سفر برای آنها در جاده های زنجان بسیار خطرناک است.

هشدار شرکت آبفار استان زنجان برای جلوگیری از یخ زدگی انشعابات و تاسیسات آبرسانی در روستاها

با شروع فصل سرما و زمستان، شرکت آب وفاضلاب روستایی استان زنجان طی اطلاعیه ای در مورد احتمال یخ زدگی لوله های آب و کنتورهای منازل هشدار داد و خواستار اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از یخ زدگی توسط مشترکین روستایی شد .

برودت و سرمای هوا احتمال یخ زدگی انشعابات آب و تاسیسات را دربردارد که این امر علاوه بر خسارات زیاد معضلات گوناگونی را برای روستائیان به وجود می آورد .

شرکت آب و فاضلاب روستایی استان زنجان  اعلام کرد: «عایق کردن دور کنتور به وسیله پشم شیشه، گونی و یا قراردادن کیسه ای پر از  خاک اره و کاه در محفظه کنتور» و «عایق بندی لوله های آب در فضای باز ساختمان» از جمله راهکارهاست.

همچنین زمان بروز یخبندان باید از ریختن آب داغ یا آب گرم بر روی کنتور، روشن کردن آتش در حوضچه کنتور برای باز شدن یخ زدگی خودداری کرد.

از روستائیان درخواست می شود هنگام بروز هرگونه حادثه در خصوص انشعابات آب مراتب را به مرکز ارتباطات مردمی (1523 ) این شرکت اعلام نمایند.

شهرداری زنجان و سردر گرمی در خدمات رسانی

در این میان مشکل شهروندان زنجان با شهرداری زنجان همانند سال های گذشته باقی مانده و شهروندان زنجانی در زمان بارش باران و برف با عدم ارائه خدمات مناسب از سوی شهرداری زنجان برخوردار می شوند.

از سوی شهروندان زنجانی ساعت ها در  زیر بارش شدید برف و کولاک و دمای 3 درجه زیر صفر در خیابانهای شهر زنجان معطل باشند و تاکسی ها تنها به دنبال مسافر دربستی باشند.

مدیرعامل سازمان تاکسی رانی زنجان در این خصوص در گفتگو با خبرنگار مهر، از حضور گسترده بازرسان این سازمان در مسیرهای مختلف شهر زنجان خبر می دهد و می افزاید: در حال حاضر بازرسان تاکسی رانی زنجان در کلیه محورهای شهر زنجان حضور دارند و با هرگونه تخلف رانندگان تاکسی های خطی و ویژه برخورد می کنند.

میرابی می افزاید: همچنین علاوه بر تردد تاکسی های خطی  و ویژه در سطح شهر زنجان تاکسی های ون نیز در حال آماده باش هستند که در صورت احساس ضرورت وارد چرخه خدمات رسانی شوند.

همچنین مسئولان شهرداری زنجان که قبل از آغاز فصل بارش مدعی آمادگی برای ارائه خدمات به شوندان در زمان فصل بارش برف و باران را دارند تمام توانایشان را صرف بازشگایی خیابانهای منهتی به ادارات و ومناطق مسکگونی که منازل مسئولان استان در آن قرار دارد می کنند و شهرک های اقماری و خیابانهای این شهرک ها با انباشت برف و مسدود شدن برف مواجه هستند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد