به گزارش خبرنگار مهر، درگیری مسلحانه و صدای تیراندازی که از اواخر شب گذشته تا بامداد امروز در مناطق حاشیه شهر زاهدان خواب را از چشمان مردم ربوده بود با تلاش نیروهای انتظامی و امنیتی صبح امروز با به هلاکت رسیدن اشرارمسلح پایان یافت.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار سیستان و بلوچستان در این رابطه اظهار داشت: سارقان مسلح که قصد داشتند با آدمربایی دو نوجوان 10 و 11 ساله از طوایف استان اقدام به اخاذی کنند با رهگیری نیروهای پلیس شناسایی و در دام افتادند و از دستیابی به مقاصد شوم خود بازماندند.

رجبعلی شیخزاده در گفتگو با مهر اظهار داشت: این سارقان مسلح که تا کنون چندین فقره سرقت در نقاط مختلف کشور را داشتند در آخرین اقدام خود به منظور آدم ربایی و اخاذی در این استان ناکام ماندند.
شیخزاده ادامه داد: در جریان عملیات آزاد سازی این گروگانها سارقان مسلح بر روی ماموران انتظامی و امنیتی آتش گشودند که با پاسخ متقابل نیروهای انتظامی 2 تن از این سارقان به هلاکت رسیدند.
وی افزود: تلاش نیروهای انتظامی در راستای آزاد سازی و حفظ امنیت جانی گروگان ها به ثمر نشست و این دو نوجوان با صحت سلامت از دست آدم ربایان نجات یافتند.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد