در هنگام خرید مرغ دقت کنید

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 10767|13:37 - 1392/02/24
نسخه چاپی
مجید محرابی توانا، با تأکید بر مصرف بیشتر گوشت سفید (مرغ و ماهی) به جای گوشت قرمز، اظهار کرد: در صورتی که مرغ از فروشگاه‌های معتبر تهیه شود و در کشتارگاه‌های مجاز زیر نظر متخصصان بهداشت و دامپزشکی ذبح شود مصرف آن جای هیچگونه نگرانی ندارد.

وی در مورد احتمال آلودگی و فساد گوشت مرغ در فروشگاه‌ها توضیح داد: هر ماده غذایی که تغییر رنگ و بو بدهد تا حدودی مشخص کننده فاسد شدن آن است.

مرغ تازه هم معمولاً بدون بو است، دارای رنگ شفاف و براق است در حالی که مرغ فاسد بوی بد دارد و تا حدودی حالت وارفتگی و بی رنگی دارد.

این عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله توصیه کرد: باید آلودگی‌ها مثل سالمونلا و باکتری‌های دیگر که از طریق مرغ آلوده منتقل می شوند به حداقل برسد. حرارت حین طبخ باعث از بین رفتن آلودگی‌ها می شود در حالی که با سرخ و کباب کردن حرارت کامل نفوذ نمی‌کند.

وی تأکید کرد: گوشت مرغ باید به اندازه کافی پخته شود و مهمتر از آن افراد باید از مصرف مرغ مانده پرهیز کنند. زیرا خطر آلودگی آن بیشتر است.

به گفته وی، گوشت پخته مرغ را نباید خیلی در یخچال نگهداری کرد و از گرم کردن مکرر آن جلوگیری کرد، زیرا احتمال آلودگی ثانویه آن زیاد است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد