سنگریا خنک تابستانی
تعداد: 10 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
مواد لازم
• دو پیمانه آب پرتقال، خنک
• یک پیمانه آب انگور سفید شیرین نشده، خنک
• یک پیمانه آب کرنبری
• یک بطری یک لیتری آب لیمو
• تکه های یخ
• دو پیمانه تکه های میوه های گوناگون (پرتقال، لیمو، آناناس، انگور سفید یا قرمز بی دانه، هلو پوست کنده و توت فرنگی)
• برگ های کوچک نعناع
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ یا پارچ، آب میوه های خنک پرتقال، آب انگور سفید و کرنبری را با هم مخلوط کنید.
2. آب لیمو را اضافه کنید. دوسوم هر ده لیوان را با یخ پر کنید. میوه ها را در لیوان بریزید. مخلوط آب میوه را داخل لیوان ها بریزید. آنها را با برگ های نعناع تزئین کنید.
آگوئا فرسکا خیار
تعداد: 6 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
مواد لازم
• 4 عدد خیار متوسط، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده (حدود 5 پیمانه)
• نصف پیمانه آب
• نوک قاشق نمک
• سه پیمانه مکعب های یخ
• یک دسته کوچک نعناع یا ریحان (یک پیمانه)
• یک عدد لیمو ترش
• شربت قند
• برش های باریک خیار (اختیاری)
طرز تهیه
1. در مخلوط کن خیار، آب و نمک را با هم مخلوط کنید تا حسابی له و نرم شود. تکه های یخ و نعناع را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یخ ها خرد شوند. آب لیمو را بگیرید و با شربت قند اضافه کنید. هنگام سرو می توانید برش های باریک خیار را داخل هر لیوان بیندازید.
2. برای تهیه شربت قند یک پیمانه آب و یک پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. داخل قابلمه بریزید و با شعله متوسط حرارت دهید تا زمانی که شکر حل شود. پس از خنک شدن آن را به آگوئا فرسکا اضافه کنید.
نوشیدنی خنک هندوانه
تعداد: 9 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
مواد لازم
• سه پیمانه هندوانه
• ¾ شکر
• نصف پیمانه برگ های ریز نعناع
• دو پیمانه آب انگور سفید
• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
• ¾ پیمانه آب لیمو خنک
• 4 پیمانه آب گازدار خنک
• برگ های تازه نعناع (اختیاری)
• برش های هندوانه (اختیاری)
طرز تهیه
1. هندوانه ها را داخل مخلوط کن بریزید تا له شود. آن را از صافی عبور دهید تا تفاله های آن گرفته شوند.
2. در یک کاسه بزرگ شکر و نعناع را با هم مخلوط کنید. با پشت یک قاشق چوبی، برگ های نعناع را فشار دهید تا له شوند. آب انگور سفید، پوست رنده شده لیمو، آب لیمو و پوره هندوانه را اضافه کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. داخل لیوان ها یخ بریزید و آب میوه را روی آنها بریزید. در صورت تمایل با تکه های هندوانه و برگ نعناع تزئین کنید.
لیموناد مادلاین
تعداد: 8 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان خنک شدن: یک شب تا صبح
مواد لازم
• 6 عدد لیموترش زرد (1.5 پیمانه آب لیمو)
• 2 عدد لیموترش سبز (1/3 پیمانه آب لیمو)
• یک پیمانه شکر
• 6 پیمانه آب
• یک پیمانه تمشک تازه
• تکه های لیمو ترش سبز و زرد
طرز تهیه
1. در یک پارچ بزرگ، آب لیموها، شکر و آب را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. تمشک را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید یک شب تا صبح در یخچال بماند. با تکه های لیموترش سبز و زرد آن را تزئین کنید.
پانچ چای
تعداد: 10 نفر
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان خنک شدن: 4 تا 24 ساعت
مواد لازم
• 900 گرم چای سیاه دم شده
• نصف پیمانه شکر
• 20 سانتی متر چوب دارچین
• ¼ پیمانه برگ ریحان تازه خرد شده
• یک لیموترش سبز و زرد قاچ شده
• یک عدد پرتقال قاچ شده
• 900 گرم آب گازدار
• قالب یخ
• چوب دارچین (اختیاری)
• تکه های پرتقال و لیمو
• برگ ریحان
طرز تهیه
1. چای را دم کنید و پس از خنک شدن درون پارچ بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. چوب دارچین، ریحان خرد شده، لیمو و پرتقال برش خورده را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.
2. مایع را از صافی عبور دهید و تکه های میوه و سبزی را خارج کنید. خیلی آرام آب گازدار را اضافه کنید. با قالب های یخ آن را سرو کنید. برای تزئین نیز می توانید با تکه های مرکبات و برگ های ریحان آنها را تزئین کنید.
آب لیموی خنک
تعداد: 6 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان خنک شدن: یک تا 8 ساعت
مواد لازم
• 4 عدد لیموی خرد شده
• یک و نیم پیمانه برگ های تازه نعناع و ریحان
• 6 تا 8 پیمانه آب
• 6 تا 8 پیمانه یخ
• برگ های تازه نعناع یا ریحان برای تزئین
طرز تهیه
1. تکه های لیمو را داخل پارچ بیندازید. برگ های نعناع را کف دست خود کمی فشار دهی تا عصاره آن بیرون بیاید. آنها را داخل پارچ بیندازید. آب را اضافه کنید. درب آن را ببندید به مدت 1 تا 8 ساعت آن را در یخچال خنک کنید.
2. مایع را از صافی عبور دهید تا برگ های سبزیجات جدا شوند. تکه های لیمو و برگ های نعناع را در 6 یا 8 لیوان به طور مساوی تقسیم کنید. برای هر لیوان یک قالب یخ بیندازید. آب لیمو را اضافه و سرو کنید.
تعداد: 10 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
مواد لازم
• دو پیمانه آب پرتقال، خنک
• یک پیمانه آب انگور سفید شیرین نشده، خنک
• یک پیمانه آب کرنبری
• یک بطری یک لیتری آب لیمو
• تکه های یخ
• دو پیمانه تکه های میوه های گوناگون (پرتقال، لیمو، آناناس، انگور سفید یا قرمز بی دانه، هلو پوست کنده و توت فرنگی)
• برگ های کوچک نعناع
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ یا پارچ، آب میوه های خنک پرتقال، آب انگور سفید و کرنبری را با هم مخلوط کنید.
2. آب لیمو را اضافه کنید. دوسوم هر ده لیوان را با یخ پر کنید. میوه ها را در لیوان بریزید. مخلوط آب میوه را داخل لیوان ها بریزید. آنها را با برگ های نعناع تزئین کنید.
آگوئا فرسکا خیار
تعداد: 6 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
مواد لازم
• 4 عدد خیار متوسط، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده (حدود 5 پیمانه)
• نصف پیمانه آب
• نوک قاشق نمک
• سه پیمانه مکعب های یخ
• یک دسته کوچک نعناع یا ریحان (یک پیمانه)
• یک عدد لیمو ترش
• شربت قند
• برش های باریک خیار (اختیاری)
طرز تهیه
1. در مخلوط کن خیار، آب و نمک را با هم مخلوط کنید تا حسابی له و نرم شود. تکه های یخ و نعناع را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یخ ها خرد شوند. آب لیمو را بگیرید و با شربت قند اضافه کنید. هنگام سرو می توانید برش های باریک خیار را داخل هر لیوان بیندازید.
2. برای تهیه شربت قند یک پیمانه آب و یک پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. داخل قابلمه بریزید و با شعله متوسط حرارت دهید تا زمانی که شکر حل شود. پس از خنک شدن آن را به آگوئا فرسکا اضافه کنید.
نوشیدنی خنک هندوانه
تعداد: 9 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
مواد لازم
• سه پیمانه هندوانه
• ¾ شکر
• نصف پیمانه برگ های ریز نعناع
• دو پیمانه آب انگور سفید
• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
• ¾ پیمانه آب لیمو خنک
• 4 پیمانه آب گازدار خنک
• برگ های تازه نعناع (اختیاری)
• برش های هندوانه (اختیاری)
طرز تهیه
1. هندوانه ها را داخل مخلوط کن بریزید تا له شود. آن را از صافی عبور دهید تا تفاله های آن گرفته شوند.
2. در یک کاسه بزرگ شکر و نعناع را با هم مخلوط کنید. با پشت یک قاشق چوبی، برگ های نعناع را فشار دهید تا له شوند. آب انگور سفید، پوست رنده شده لیمو، آب لیمو و پوره هندوانه را اضافه کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. داخل لیوان ها یخ بریزید و آب میوه را روی آنها بریزید. در صورت تمایل با تکه های هندوانه و برگ نعناع تزئین کنید.
لیموناد مادلاین
تعداد: 8 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان خنک شدن: یک شب تا صبح
مواد لازم
• 6 عدد لیموترش زرد (1.5 پیمانه آب لیمو)
• 2 عدد لیموترش سبز (1/3 پیمانه آب لیمو)
• یک پیمانه شکر
• 6 پیمانه آب
• یک پیمانه تمشک تازه
• تکه های لیمو ترش سبز و زرد
طرز تهیه
1. در یک پارچ بزرگ، آب لیموها، شکر و آب را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا شکر حل شود. تمشک را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید یک شب تا صبح در یخچال بماند. با تکه های لیموترش سبز و زرد آن را تزئین کنید.
پانچ چای
تعداد: 10 نفر
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان خنک شدن: 4 تا 24 ساعت
مواد لازم
• 900 گرم چای سیاه دم شده
• نصف پیمانه شکر
• 20 سانتی متر چوب دارچین
• ¼ پیمانه برگ ریحان تازه خرد شده
• یک لیموترش سبز و زرد قاچ شده
• یک عدد پرتقال قاچ شده
• 900 گرم آب گازدار
• قالب یخ
• چوب دارچین (اختیاری)
• تکه های پرتقال و لیمو
• برگ ریحان
طرز تهیه
1. چای را دم کنید و پس از خنک شدن درون پارچ بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. چوب دارچین، ریحان خرد شده، لیمو و پرتقال برش خورده را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.
2. مایع را از صافی عبور دهید و تکه های میوه و سبزی را خارج کنید. خیلی آرام آب گازدار را اضافه کنید. با قالب های یخ آن را سرو کنید. برای تزئین نیز می توانید با تکه های مرکبات و برگ های ریحان آنها را تزئین کنید.
آب لیموی خنک
تعداد: 6 نفر
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان خنک شدن: یک تا 8 ساعت
مواد لازم
• 4 عدد لیموی خرد شده
• یک و نیم پیمانه برگ های تازه نعناع و ریحان
• 6 تا 8 پیمانه آب
• 6 تا 8 پیمانه یخ
• برگ های تازه نعناع یا ریحان برای تزئین
طرز تهیه
1. تکه های لیمو را داخل پارچ بیندازید. برگ های نعناع را کف دست خود کمی فشار دهی تا عصاره آن بیرون بیاید. آنها را داخل پارچ بیندازید. آب را اضافه کنید. درب آن را ببندید به مدت 1 تا 8 ساعت آن را در یخچال خنک کنید.
2. مایع را از صافی عبور دهید تا برگ های سبزیجات جدا شوند. تکه های لیمو و برگ های نعناع را در 6 یا 8 لیوان به طور مساوی تقسیم کنید. برای هر لیوان یک قالب یخ بیندازید. آب لیمو را اضافه و سرو کنید.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد