اجساد ۲ کارشناس مفقود شده سازمان ملل در کنگو کشف شد

سرویس: ایران و جهانکد خبر: 298553|07:52 - 1396/01/09
نسخه چاپی
اجساد ۲ کارشناس مفقود شده سازمان ملل در کنگو کشف شد
اجساد ۲ کارشناس سازمان ملل با تابعیت آمریکایی و سوئدی که چندی پیش در جمهوری دموکراتیک کنگو مفقود شده بودند، کشف شد.

به گزارشامروله، به نقل از بی بی سی، اجساد ۲ نفر از کارشناسان سازمان ملل که حدود ۲ هفته پیش در جمهوری دموکراتیک کنگو ربوده شده بودند، در بخش مرکزی منطقه «کازایی» کشف شد.

این در حالی است که پایان هفته گذشته، اجساد ۴۰ نیروی پلیس نیز که سر بریده شده بودند، در همین منطقه پیدا شد.

گفتنی است کارشناسان مقتول سازمان ملل شامل یک مرد آمریکایی و یک زن سوئدی، برای تحقیق پیرامون سوء استفاده جنسی صورت گرفته از سوی شورشیان مسلح به کازایی رفته بودند.

اجساد کارشناسان سازمان ملل که سر یکی از آنها (زن سوئدی) بریده شده بود، در گودالی کم عمق پیدا شد.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل ضمن ابراز تاسف از این واقعه، دلیل مرگ این کارشناسان را تلاش برای درک ریشه های جنگ و ناامنی در کنگو معرفی کرد و وعده داد که سازمان ملل هرچه در توان دارد برای تضمین اجرای عدالت انجام خواهد داد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد