رئیس هیات دو و میدانی استان کرمانشاه خبر داد:

درخشش ورزشکاران کرمانشاهی در لیگ طلایی دو و میدانی کشور

سرویس: اخبار استانکد خبر: 299085|07:31 - 1396/02/16
نسخه چاپی
	درخشش ورزشکاران کرمانشاهی در لیگ طلایی دو و میدانی کشور
مرصاد نیوز: رئیس هیات دو و میدانی استان کرمانشاه از درخشش دوندگان کرمانشاهی در رقابت های لیگ طلایی دو و میدانی کشور با کسب یک طلا، دو نقره و یک برنز خبر داد.

به گزارشامروله، حمیدرضا فردین پور در گفت و گو با مرصاد اسپورت، اظهار داشت: نخستین مرحله از رقابتهای لیگ طلایی دو و میدانی ایران در بخش مردان شب گشذته (13 اردیبهشت) با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.

 

وی ادامه داد: تنها مدال طلای ورزشکاران کرمانشاهی در ماده 5 هزار متر و توسط حسین کیهانی بدست آمد.

 

فردین پور افزود: در این ماده کیهانی با زمان 14 دقیقه و 36 ثانیه و 75 صدم ثانیه زودتر از سایر رقبا از خط پایان گذشت و مقام قهرمانی را کسب کرد.

 

رئیس هیات دو و میدانی کرمانشاه یادآوری کرد: در همین ماده (5 هزار متر) محمدجعفر مرادی دیگر دونده کرمانشاهی با زمان 14 دقیقه و 44 ثانیه و سه صدم ثانیه موفق به عبور از خط پایان شد و بر سکوی نایب قهرمانی ایستاد.

 

وی گفت: در ماده 1500 متر نیز همایون همتی دیگر دونده کرمانشاهی با زمان سه دقیقه و 53 ثانیه و 77 صدم ثانیه توانست از خط پایان عبور کند و تنها با 57 صدم ثانیه اختلاف پس از دونده ای از استان فارس مقام نایب قهرمانی را بدست آورد.

 

فردین پور ادامه داد: در 110 متر بامانع نیز آرمین سبحانی از کرمانشاه 14 ثانیه و 94 صدم ثانیه از خط پایان گذشت تا پس از دوندگان استان های کردستان و فارس مقام سوم را کسب کند.

 

وی تصریح کرد: در ماده 400 متر نیز مهدی ماهیدشتی یکی دیگر از ورزشکاران کرمانشاهی با زمان 48 ثانیه و 71 صدم ثانیه موفق به عبور از خط پایان شد و پس از ورزشکارانی از کیش، کردستان و قم رده چهارم را به خود اختصاص داد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد