تاخیر در رشد گفتاریِ کودکانی که با تبلت و موبایل کار می‌کنند

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 299117|08:45 - 1396/02/17
نسخه چاپی
 تاخیر در رشد گفتاریِ کودکانی که با تبلت و موبایل کار می‌کنند
بررسی‌ها نشان می‌دهد قرار گرفتن طولانی‌مدتِ کودکان و خردسالان در معرض صفحه نمایش لوازم الکترونیکی نظیر تبلت و موبایل و کار کردن با این وسائل می‌تواند رشد گفتاریِ آنها را به تاخیر بیندازد.

به گزارشامروله، نتایج این بررسی حاکیست کودکانی که برای مدت زمان بیشتری به صفحه گوشی‌های هوشمند، تبلت و بازی‌های رایانه‌ای نگاه می‌کنند در معرض خطر فزآینده تاخیر در رشد گفتاری هستند.

متخصصان کانادایی اظهار داشتند: در حالی که دستورالعمل‌های جدید پزشکان بر کاهش مدت زمان قرار گرفتن کودکان خردسال در معرض وسایل الکترونیکی تاکید دارد مشاهده می‌شود استفاده از تلفن‌های هوشمند و تبلت در کودکان همچنان کاملا شایع است.

در این مطالعه متخصصان به ارزیابی اطلاعات۸۹۴کودک شش ماهه تا دو ساله پرداختند. همچنین از والدین این کودکان درخواست شد تا اعلام کنند فرزندانشان به طور متوسط در طول روز چه مدت از این وسایل استفاده می‌کنند.

به گزارش نیچر ورلدنیوز، متخصصان دریافتند احتمال بروز تاخیر در رشد گفتاری کودکانی که بیشترین زمان را به صفحات وسایل الکترونیکی نگاه می‌کنند به مراتب بیشتر است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد