برنامه های گرامیداشت سالروز عملیات مرصاد در سرپل ذهاب تشریح شد

سرویس: اخبار استانکد خبر: 300100|07:48 - 1396/05/01
نسخه چاپی
 برنامه های گرامیداشت سالروز عملیات مرصاد در سرپل ذهاب تشریح شد
مرصادنیوز: جانشین فرمانده سپاه ناحیه سرپلذهاب با تشریح برنامه های گرامیداشت سالروز عملیات مرصاد در شهرستان گفت: قدرت پوشالی منافقین با اتحاد و همدلی و فرمانپذیری مردم و نیروهای نظامی در کمینگاه مرصاد برای همیشه نابود شد.

به گزارشامروله،  به نقل ازبازی دراز، سرهنگ پاسدارمجتبی کاکایی درجلسه برنامه ریزی گرامیداشت سالروزعملیات مرصاد در سرپل ذهاب اظهار داشت: قدرت پوشالی منافقان کوردل با رشادت و دلیرمردی رزمندگان اسلام در کمینگاه مرصاد برای همیشه نابود شد.

وی تاکید کرد: با نزدیک شدن به پنجم مرداد سالروزعملیات تاریخی مرصاد و زمینگیر شدن منافقین  رشادت‌های مردم غیور استان کرمانشاه و شهرستان های مرزی درعملیات مرصاد نیز باید برجسته شود و هر کسی بر اساس توان خود در بیان وقایع دفاع مقدس سهیم باشد.

جانشین فرمانده سپاه ناحیه یادآورشد: عملیات مرصاد نقطه طلایی پیروزی لشگریان اسلام بر کفر و نفاق بود که با وحدت، همدلی، هم افزایی و اطاعت همه نیروها تحت نظر و فرماندهی ولایت امر صورت گرفت و امروزه باید با درحفظ و پاسداشت ارزش های آن دوران کوشا باشیم.

وی بیان داشت: منافقین به پشتیبانی استکبار جهانی قصد ضربه زدن به اسلام را داشتند و با همه گروه های ضدانقلاب ائتلافی به وجود آوردند که رشادت شهدای عملیات مرصاد در تنگه مرصاد موجب بر هم زدن کانون فتنه آنها شد.

وی برگزاری یادواره شهدای عملیات غرورآفرین مرصاد، غبارویی و عطر افشانی مزار شهدا، برگزاری مسابقه فرهنگی و ورزشی در سطح پایگاههای مقاومت بسیج، تهیه و توزیع بسته های فرهنگی و تبلیغات محیطی و اعزام بسیجیان به استان کرمانشاه جهت شرکت در مراسم سالروزعملیات مرصاد را از ویژه برنامه های گرامیداشت سالروز عملیات مرصاد در سرپل ذهاب عنوان کرد.

سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه با بیش از85هزار تن جمعیت ، 48کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد