مدیر روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی کرمانشاه:

افراد شاغل در حوزه دامپزشکی همواره با مخاطرات فراوانی رو به رو هستند

سرویس: شهرستانکد خبر: 300886|10:16 - 1396/06/16
نسخه چاپی
افراد شاغل در حوزه دامپزشکی همواره با مخاطرات فراوانی رو به رو هستند
پایگاه خبری امروله : یکی از واکسیناتورهای دامپزشکی شهرستان صحنه در حین واکسیناسیون دچار حادثه شد و به دلیل فرورفتن سرنگ در بدنش دچار بیماری تب مالت شده که در حال حاضر در بیمارستان تحت مداواست.

به گزارشامروله، یکی از واکسیناتورهای دامپزشکی شهرستان صحنه در حین واکسیناسیون دچار حادثه شد و به دلیل فرورفتن سرنگ در بدنش دچار بیماری تب مالت شده که در حال حاضر در بیمارستان تحت مداواست.

 

 مدیر روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به سختی کار افراد شاغل در حوزه دامپزشکی، اظهار داشت: همکاران ما در این بخش همواره با مخاطرات فراوان و غیرقابل پیش‌بینی رو به رو هستند و اکثر کارکنان دامپزشکی سابقه تلخ ابتلا به بیماری تب مالت که یک بیماری شغلی است را دارند.

 

امیرحسین فدائی افزود:  با وجود رعایت کامل مسائل ایمنی فردی توسط کارکنان دامپزشکی برخی از اتفاقات نیز غیرقابل اجتناب است.

 

وی تصریح کرد: به دلیل شرایط خاص کار در حرفه دامپزشکی همچون کار در آزمایشگاه، دامداری، کشتارگاه، روستا و... این مخاطرات اجتناب‌ناپذیر است و همواره تعدادی از همکاران ما دچار حوادثی از جمله ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، حیوان گزیدگی و ... می‌شوند.

 

این مسؤول خاطرنشان کرد: با وجود تمامی مشقت‌های شغلی در این حوزه، کارشناسان و تکنسین‌های دامپزشکی با کمترین ادعا در سخت‌ترین شرایط کاری به منظور حفظ و حراست از سرمایه‌های دامی استان و افزایش سطح بهداشت عمومی در جامعه مشغول به خدمت خالصانه هستند.

 

به گفته وی، نادر پرور مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه، علیرضا امیری معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان و رامین سمیعیان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان صحنه با حضور در بیمارستان به عیادت جواد سروشی کاردان حادثه دیده رفتند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد