مدیرعامل بعثت کرمانشاه:

پیروزی مقابل خیبر خرم آباد حق تیم ما بود/امید اصلی صعود به مرحله بعد هستیم

سرویس: اخبار استانکد خبر: 301320|08:58 - 1396/07/13
نسخه چاپی
پیروزی مقابل خیبر خرم آباد حق تیم ما بود/امید اصلی صعود به مرحله بعد هستیم
مرصاد اسپورت : مدیرعامل باشگاه بعثت کرمانشاه گفت: پیروزی مقابل خیبر خرم آباد در هفته پنجم رقابت های لیگ 2 کاملا حق تیم ما بود و خوشحالم که توانستیم با سه امتیاز زمین مسابقه را ترک کنیم.

به گزارشامروله، افشین حسنی در گفت و گو با  مرصاد اسپورت، اظهار داشت: در بازی روز گذشته تیم های بعثت کرمانشاه و خیبر خرم آباد تیم ما کاملا از حریف خود سرتر بود و مزد بازی خوب خود را هم گرفت.

حسنی ادامه داد: دیروز یکی از روزهای خوب تیم بعثت بود و همه بازیکنان با جان ودل برای موفقیت تیم تلاش کردند که نتیجه آن زدن سه گل در نیمه دوم بود.

وی گفت: آنچه که من را به آینده تیم امیدوارتر کرد روحیه تسلیم ناپذیری آن ها بود و با وجودیکه نیمه اول را شکست خورده به رختکن رفتند اما در نیمه دوم دست از تلشا خود برنداشتند و توانستند سه بار دروازه حریف سرسخت خود را باز کنند.

مدیرعامل باشگاه بعثت کرمانشاه یادآور شد: تیم ما همیشه در خانه خوب بوده و در این فصل نیز توانسته هر سه مسابقه داخل خانه را با پیروزی پشت سر بگذارد.

حسنی اظهار داشت: مطمئنا تیم بعثت یکی از مدعیان اصلی صعود به رقابت های لیگ آزادگان است و امیدوارم با حمایت هواداران خود به این مهم دست یابیم.

وی در پایان از حمایت های هواداران و رسانه ها از بعثت قدردانی کرد و گفت: ان شالله با ادامه این حمایت ها در پایان فصل جشن صعود به لیگ آزادگان را برگزار خواهیم کرد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد