مدیر کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه خبر داد:

صدور جریمه ۵۸۶ میلیاردی برای شرکت حمل و نقل بین المللی درکرمانشاه

سرویس: اخبار استانکد خبر: 301412|07:46 - 1396/07/19
نسخه چاپی
صدور جریمه ۵۸۶ میلیاردی برای شرکت حمل و نقل بین المللی درکرمانشاه
مرصادنیوز: مدیر کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه، از صدور جریمه ۵۸۶ میلیاردی برای شرکت حمل و نقل بین المللی در استان خبر داد.

به گزارشامروله، داریوش جودکی از صدور جریمه ۵۸۶ میلیاردی برای شرکت حمل و نقل بین المللی در استان کرمانشاه خبر داد و  گفت:  یک شرکت حمل و نقل بین المللی در شهرستان قصر شیرین به اتهام عدم اعلام خروج تعداد ۸۴ دستگاه تانکر کشنده عراقی در موعد مقرر و بر اساس گزارش اولیه توسط شعبه مبارزه با قاچاق تعزیرات حکومتی در این شهرستان محکوم شناخته شد.

وی تصریح کرد: براساس دفاعیات وکیل شرکت و سایر اوراق و محتویات پرونده و پس از جری تشریفات قانونی بدلیل عجز از ارائه مدارک مثبته اتهام انتسابی محرز شده و توسط شعبه مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی این شهرستان برابر قانون متهم بابت قاچاق به جریمه نقدی  ۲۹۳ میلیارد و ۴۷۴ میلیون و ۳۲۲ هزار و ۷۲ ریالی و بابت بهای مال از دست رفته نیز به ۲۹۳ میلیارد و ۴۷۴ میلیون و ۳۲۲ هزار و ۷۲ ریال و مجموعا به مبلغ ۵۸۶ میلیارد و ۹۴۸ میلیون و ۶۴۴ هزار و ۷۲ ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد