لیگ دسته دوم فوتبال؛

بعثت کرمانشاه مقابل گیتی پسند اصفهان متوقف شد/سقوط به رده چهارم

سرویس: اخبار استانکد خبر: 301415|07:50 - 1396/07/19
نسخه چاپی
بعثت کرمانشاه مقابل گیتی پسند اصفهان متوقف شد/سقوط به رده چهارم
مرصاد اسپورت : در آغاز هفته ششم رقابت های لیگ دسته دوم باشگاه های کشور، تیم فوتبال بعثت کرمانشاه در دیداری خارج از خانه مقابل تیم قعرجدولی گیتی پسند اصفهان متوقف شد.

به گزارشامروله، به نقل از مرصاد اسپورت، تیم های فوتبال بعثت و گیتی پسند عصر روز سه شنبه (18 مهر) در اصفهان به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان دو تیم به تساوی "2 بر 2" رضایت دادند.

در این دیدار دو تیم بازی پایاپایی از خود به نمایش گذاشتند اما تیم گیتی پسند با استفاده از موقعیت خود در نیمه اول توانست دروازه بعثت را باز کند و پیروز به رختکن برود.

تیم بعثت در آغاز نیمه دوم هجومی تر ظاهر شد و توانست در دقیقه 58 توسط حمید ظفری به گل تساوی دست پیدا کند.

این پایان کار نبود و تیم بعثت که نیاز به سه امتیاز مسابقه داشت بازهم حملات خود را ادامه داد و در دقیقه 75 توسط سجاد سیاه کمری به گل دوم رسید.

در سوی مقابل تیم گیتی پسند که نمی خواست بازنده این دیدار خانگی شود چند موقعیت روی دروازه بعثت ایجاد کرد تا اینکه در دقیقه 83 توانست گل تساوی را وارد دروازه مهمان کند.

در نهایت دو تیم پس از 90 دقیقه تلاش به تساوی و تقسیم امتیازات رضایت دادند تا به آنچه که هدفشان بود، نرسند.

تیم فوتبال بعثت کرمانشاه با این تساوی 10 امتیازی شد و با توجه به نتایج سایر تیم ها، 2 پله سقوط کرد و در رده چهارم قرار گرفت.

تیم گیتی پسند نیز با 2 امتیاز همچنان قعرنشین جدول رده بندی گروه سوم رقابت های لیگ دسته دوم فوتبال باشگاه های کشور است.

بعثت کرمانشاه در هفته هفتم استراحت خواهد داشت اما در هفته هشتم روز سه شنبه دوم آبان در کرمانشاه میزبان پالایش نفت آبادان تیم دوم گروه خواهد بود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد