امام جمعه موقت شهرستان صحنه:

جدال سیاسی مسئولین به نفع کشور نیست / ترامپ ، فرعون زمان است

سرویس: شهرستانکد خبر: 301456|11:10 - 1396/07/21
نسخه چاپی
جدال سیاسی مسئولین به نفع کشور نیست / ترامپ ، فرعون زمان است
پایگاه خبری امروله : امام جمعه موقت شهرستان صحنه با بیان اینکه کشورهای استکبار از رهبر و ملت با بصیرت ما می ترسند گفت : ترامپ به دنبال کشیدن خط بطلان به روی برجام است.

به گزارشامروله، حجت الاسلام والمسلمین علی بهمنی در نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته عنوان کرد : در طول تاریخ حکومتی که از لحاظ سیاسی و الهی بودن در مملکت ما شکل نگرفته است و این باعث تاسف است که بین برخی از مسئولین تراز دوم کشور کشمکش ایجاد شود.

 

وی ادامه داد : به دلیل بی تقوایی برخی افراد به دنبال کاخ نشینی هستند، مگر یک فرد تا چندسال می تواند زندگی کند و مال جمع کند؟ میخواهند کجا را بگیرند که با اعمال خود آب به آسیاب دشمن میریزند.

 

حجت الاسلام بهمنی خاطر نشان کرد : ارتش ما با ارتش سایر کشور ها فرق دارد و مهمترین تفاوت آن این است که ارتش ما در مقابل استبداد می ایستد و پرچ دار حمایت از مظلوم است.

 

امام جمعه موقت شهرستان صحنه با بیان اینکه ترامپ ، فرعون زمان است گفت : وقتی که می گویند ما میخواهیم فلان روز علیه کشور ما حرف بزنند دلیل آن است که از کشور ما می ترسند و با اطلاع رسانی پیشتر می خواهند حرف های خود را به گوش مردم برسانند.

 

وی با بیان اینکه کشورهای استکبار از رهبر و ملت با بصیرت ما می ترسند یادآور شد : ترامپ به دنبال کشیدن خط بطلان به روی برجام است.

 

مدیر مدرسه علمیه امیر المومنین(ع) شهرستان صحنه گفت :  با برجام به همه نشان داده شد که آمریکا به هیچ تعهدات خود پایبند نیست و نمی شود روی حرف آنان حساب باز کرد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد