به گزارشامروله، به نقل ازسهیل سنقر، یاور محمدی در دومین جلسه ستاد اربعین سنقروکلیایی اظهار داشت: برپایی موکبهایی در قسمت های ورودی، مرکز شهر و خروجی شهرستان توسط خیرین و شیفتگان حضرت امام حسین(ع) تدارک دیده شده ودر خصوص نحوه خدمات رسانی به زائران، نظارت های مستمربهداشتی نسبت به محل و توزیع نذورات صورت خواهد گرفت.
وی از ظرفیت حدود یک هزارنفراسکان با استفاده از ظرفیت های منازل خیرین، حسینیه ها و ادارات شامل ورزش و جوانان، آموزش و پرورش ، هلال احمرو... خبر داد و گفت:این محل های اسکان به امکانات گرمایشی و پتو و زیراندازبه مقدارکافی با کیفیت و کمیت بهتر از سال گذشته با در نظر گرفتن مسائل بهداشتی مجهز هستند.
فرماندارسنقرو کلیایی افزود: به منظور برنامه ریزی برای خدمات رسانی بهتر، جلسات مستمر هماهنگی به صورت هفتگی تا قبل ازایام اربعین در محل فرمانداری و با حضور دستگاههای ذیربط برگزار خواهد شد.
پیش بینی در خصوص نظافت و پاکسازی سطح شهر، نصب تابلوهای راهنمای زائرین و مشخص کردن مسیر راه کربلا و معرفی مراکز اقامتی، زیارتی و خدماتی شهرستان، خط کشی و به روز رسانی تابلوهای راهنمایی و رانندگی و شناسایی ورفع نقاط حادثه خیزدر جاده ها برای جلوگیری از وقوع حوادث ترافیکی ازدیگر مواردی بود که فرماندار سنقرو کلیایی آنها را تشریح کرد.



نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد