گزارش

دیدار و سرکشی از دو خانواده شهید شهرستان صحنه انجام شد

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 301543|20:50 - 1396/07/28
نسخه چاپی
دیدار و سرکشی از دو خانواده شهید شهرستان صحنه انجام شد
پایگاه خبری امروله : فرماندار شهرستان صحنه به همراه سید اکبر جعفری سمنگانی سرپرست بنیاد این شهرستان با دو خانواده شهید و ایثارگر این شهرستان دیدار کردند.

به گزارشامروله، فرماندار شهرستان صحنه به همراه سید اکبر جعفری سمنگانی سرپرست بنیاد این شهرستان با دو خانواده شهید و ایثارگر این شهرستان دیدار کردند.

 

در این دیدار فرزادی پور فرماندار صحنه گفت: انقلاب اسلامی مرهون فداکاری و رشادت های شهداست و ما مسئولین باید قدردان خونهای پاک به زمین ریخته شهدا باشیم، همان طور که شهدای عزیز نگذاشتن حتی یک وجب از این آب و خاک به دست دشمنان بیفتد ما هم باید ادامه دهنده راهشان باشیم .

 

فرماندار صحنه در ادامه با بیان اینکه خانواده های شاهد و ایثارگر در جامعه اسلامی امروزمان مانند چراغ راه برای دیگر اقشار جامعه هستند، افزود: خانواده های شهدا و ایثارگران با صبر و استقامت از سد همه مصیبت ها و مشکلات گذشتند و به عنوان اسوه های بی بدیلی برای تمام نسل ها هستند.

 

در پایان این دیدار جعفری سمنگانی اظهار داشت: وظیفه ما مسئولین است که از یادگاران به جای مانده از شهدا  دیدار و دلجویی کنیم و این وظیفه کمترین کاری است که می توانیم برای این عزیزان انجام دهیم.

 


در پایان این دیدار از خانواده های شهدای والامقام کریم قزوینه و علی اکبر محمدی  تجلیل به عمل آمد.

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد