رئیس شورای هیئات مذهبی صحنه:

30 هیئت مذهبی این شهرستان میزبان عزاداران اربعین حسینی است

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 301725|07:06 - 1396/08/10
نسخه چاپی
30 هیئت مذهبی این شهرستان میزبان عزاداران اربعین حسینی است
پایگاه خبری امروله : رئیس شورای هیئات مذهبی صحنه گفت: 30 هیئت مذهبی این شهرستان میزبان عزاداران اربعین حسینی است.

فردین امینی در گفتگو باامروله، عنوان کرد : شهرستان صحنه در اربعین حسینی غرق در عزا و ماتم سیدالشهداء(ع) و 72 نفر از یاران باوفایش است.

 

 

وی با بیان اینکه157 هیئت مذهبی در 2 شهر، 2 بخش و 184 روستای این شهرستان فعالیت دارند، اظهار داشت: در نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی ستاد اربعین حسینی که 8 آبان96 با حضور مسئولان محلی، ائمه جماعات مساجد، دهیاران، مسئولان هیئات مذهبی شهر و روستا، اعضای شورای اسلامی و مدیران کانون‌های فرهنگی مردمی و تشکل‌های دینی شهرستان در مجتمع فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی صحنه برگزار شد، برگزاری محافل سوگواری و عزاداری اربعین حسینی در هیئات مذهبی شهری و روستایی از مصوبات اصلی این نشست بود.

 

 

رئیس شورای هیئات مذهبی صحنهدر پایان گفت : قرائت زیارت عاشورا، برپایی روضه‌های خانگی، اعزام مبلغ و مبلغه به منظور تبیین ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و عاطفی حماسه حسینی، آیین تعزیه‌خوانی، قرائت زیارت اربعین، دسته‌روی هیئات مذهبی و نوحه‌خوانی و سینه‌زنی گروه‌های مختلف مردم را مهم‌ترین برنامه‌های اربعین شهادت امام حسین(ع) در شهرستان صحنه برشمرد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد