رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه:

دانشگاه رازی در لیست ۱۴ دستگاه‌ برتر و فعال از نظر فعالیت‌های مرتبط با سامانه "ستاد" قرار دارد

سرویس: اخبار استانکد خبر: 302167|07:06 - 1396/09/08
نسخه چاپی
دانشگاه رازی در لیست ۱۴ دستگاه‌ برتر و فعال از نظر فعالیت‌های مرتبط با سامانه "ستاد" قرار دارد
مرصادنیوز: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: دانشگاه رازی در لیست ۱۴ دستگاه‌ برتر و فعال ازنظر فعالیت‌های مرتبط با سامانه «ستاد» قرار دارد.

به گزارشامروله،  به نقل از چشم نیوز، بر اساس اعلام ریاست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه، اجرای فرآیندهای خرید، مناقصه و مزایده به استناد مصوبه هیئت دولت باید از طریق سامانه ستاد (سامانه تدارکات دولت) انجام شود.

نعمت‌الله حقیقی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اظهارداشت: کارکنان دانشگاه رازی در بخش مرتبط با سامانه «ستاد»، باانگیزه لازم و توان مضاعف توانسته‌اند در بین دستگاه‌های اداری استان از جایگاه برتری برخوردار شوند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با تأکید بر توجه بیشتر مدیریت دانشگاه رازی در خصوص فعالیت‌های مرتبط با سامانه «ستاد» به‌منظور پیشرفت و توفیقات بیشتر از سوی کارکنان دانشگاه، افزود: دانشگاه رازی در لیست ۱۴ دستگاه‌ برتر و فعال ازنظر فعالیت‌های مرتبط با سامانه «ستاد» قرار دارد.

حقیقی در ادامه گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه، به‌عنوان متولی اجرایی شدن سامانه در استان، از کارکنان ساعی دانشگاه رازی در فعالیت مؤثر و مربوط به سامانه «ستاد»، تقدیر و تشکر می‌نماید و امید است سایر دستگاه‌های اداری نیز در این زمینه تلاش لازم را مبذول فرمایند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد