رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان صحنه خبرداد

فعالیت مستمر تبلیغی و فرهنگی توسط 20 مبلّغ بومی شهرستان صحنه

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 302309|06:59 - 1396/09/18
نسخه چاپی
فعالیت مستمر تبلیغی و فرهنگی توسط 20 مبلّغ بومی شهرستان صحنه
پایگاه خبری امروله : رئیس اداره تبلیغات اسلامی صحنه از فعالیت مستمر 20 مبلغ بومی در مساجد شهری و روستاdی این شهرستان خبرداد.

حجت الاسلام والمسلمین سیف اله سبزی در گفتگو باامروله،  از فعالیت تبلیغی و فرهنگی و مذهبی 20 مبلغ بومی به صورت مستمر در مساجد شهری و روستایی این شهرستان خبرداد.

 

وی گفت: تشکیل کلاس‌های معارف اسلامی، تبیین ارزش‌ها، دستاوردها و مبانی انقلاب اسلامی، برگزاری مراسم دعا و زیارت، اقامه نماز جماعت، سخنرانی و وعظ و خطابه، برپایی کلاس‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم، برگزاری برنامه‌های مذهبی، فرهنگی و تبلیغی در راستای گسترش فرهنگ اسلامی و قرآنی، پاسخ‌گویی به شبهات، نظارت بر فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی مساجد، برگزاری محافل آموزش قرآن کریم و... از جمله فعالیت‌های روحانیون بومی این شهرستان است.

 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی صحنه، ادامه داد: امیدواریم با فعالیت خوب و شایسته که از این مبلغان شاهد هستیم شاهد اعتلای روز افزون فرهنگ ناب اسلام در شهرهای صحنه و میانراهان و روستاهای تابعه دهستان‌های هفتگانه این شهرستان به‌ ویژه در بخش‌های دینور و مرکزی در بین قشر جوان باشیم.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد