كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد با اشاره به مصرف سبزي جات در وعده سحري در گفت و گو با خبرنگار وب دا در يزد در خصوص چگونگي وعده غذایی در سحراظهار كرد:با توجه به طولانی بودن روز در ماههای فصل تابستان، بهتر است غذای مصرفی در وعده سحری خصوصیات و ویژگی وعده ناهار را داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری شود.
مهديه السادات حاجي ميرزاده ادامه داد: با توجه به ساعت صرف افطار و تا وعده سحری میتوان در فاصله افطار تا سحر یک وعده غذایی مثل شام سبک را صرف کرد کــه البته این به وضعیت خود شخص و تمایل او به صرف غذا بستگی دارد.
وي توصیه كرد: در وعده سحری مقدار مناسبی سبزیهای مختلف (سبزی خوردن) مصــرف شود.
اين كارشناس تغذيه تصريح كرد: سبزیها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامین ویتامینها مواد معدنی و مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری میکنند.
وي با تاكيد بر اين مطلب كه مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمیشود، افزود: مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین موجب ورود قند خون به داخل سلولها و در نتیجه کاهش قند خون میشوند. به این ترتیب مصرف مـــواد غـــذایی شیرین و حاوی قندهای ساده مثل شیرینی و شکلات در وعده سحری موجب میشود شخص زودتر گرسنه شود
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد