حسن رحیمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشیخبرگزاری فارس، درباره کسب مدال طلای قهرمانی جهان بعد از 48 سال گفت: خدا را شکر امسال شرایط بسیار خوبی داشتم و خوشحالم که مزد زحمات خودم و مربیانم را گرفتم. این مدال وظیفه من را سنگینتر از قبل میکند و باید با برنامهریزی بهتر برای مسابقات آینده آماده شوم.
وی درباره اینکه عنوان خسیسترین کشتیگیر در مسابقات جهانی با از دست دادن تنها 3 امتیاز را به خود اختصاص داده است گفت: در واقع تنها 2 امتیاز به حریفان دادم و یک امتیاز دیگر به خاطر اخطار بود که از دست دادم. از این بعد سعی میکنم همین امتیازات را هم از دست ندهم.
دارنده مدال طلای جهان تصریح کرد: کشتیهای هجومی در دستور کار من قرار داشت و خدا کمک کرد که طلا گرفتم. خوشحالم ناکامی المپیک را با یک مدال خوشرنگ جبران کردم. هدف اول من موفقیت در بازیهای آسیایی و سپس رسیدن به مدال المپیک است که با بدشانسی در لندن آن را از دست دادم

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد