«... و مردم» در آستانه راه اندازی است

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 77934|07:58 - 1392/08/02
نسخه چاپی

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یکی از فعالیت‌های این پایگاه، راه‌اندازی شبکه‌ی ارتباطی چهره‌ها و مردم، با نام اختصاری «... و مردم» است که با فرا رسیدن عید سعید غدیر در آستانه‌ی رونمایی قرار گرفته است.

 

«... و مردم» شبکه‌ای ارتباطی میان چهره‌ها و مردم است که با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های اینترنتی و بر پایه‌ی نظرات موجود در حوزه‌ی شبکه‌های اجتماعی، در داخل کشور طراحی و راه‌اندازی شده است.

 

شبکه‌ی یادشده برای پیاده‌سازی الگوهای روابط عمومی ویژه‌ی چهره‌ها در فضای مجازی تلاش می‌کند تا به این شکل، ارتباط دوسویه و مستقیمی میان آن‌ها و مخاطبان برقرار شود.

 

صاحبان صفحات این شبکه، چهره‌های عرصه‌های گوناگون جامعه، اعم از سیاسی، فرهنگی، هنری، ورزشی و ... و مخاطبان آن‌ها نیز مردم هستند.

 

«... و مردم» را می‌توان پایگاهی مدرن و پایه‌گذار نسل جدید روابط عمومی‌ها در فضای مجازی ایران دانست.

 

نسخه‌ی آزمایشی پایگاه مجازی «... و مردم» به نشانی www.vamardom.com در تاریخ 12 آبان‌ماه امسال رونمایی می‌شود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد