شرکت 14 کارآموز زنجانی در مسابقات ملی مهارت

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 82526|06:45 - 1392/08/12
نسخه چاپی

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم صیادی زنجان با اشاره به اینکه عمده کارشناسان و مربیان مرحله کشوری چهاردهمین دوره مسابقات ملی مهارت در ادوار گذشته رقابت‌کننده بودند افزود: تعدادی از این مربیان مدال‌آوران مسابقات کشوری و مابقی مدال‌آوران جهانی هستند.

وی با بیان اینکه استان زنجان در مسابقات جهانی مهارت 2013 آلمان در رشته رباتیک مقام دوم جهانی را از آن خود کرد، گفت: همچنین در مسابقات 2011 انگلستان نیز رتبه پنجم جهان را به دست آورد.

مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای استان زنجان با تاکید بر اینکه این جایگاه یک بستر رقابت سالم بین نوجوانان و جوانان ایجاد کرده گفت: هر ساله انگیزه، تلاش و ذوق جوانان برای حضور در این مسابقات افزایش می‌یابد به طوریکه این مسابقات امسال در مرحله شهرستانی بیش از 150 درصد رشد داشته است.

صیادی به برگزاری آموزش‌های «گذر مهارت» در کنار مسابقات ملی مهارت اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه امکان آموزش کوتاه مدت را برای آشنایی علاقه‌مندان با دوره‌های فنی و حرفه‌ای فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه حضور آحاد مختلف جامعه در این نمایشگاه علاقه‌مندی آنها را به حرفه‌های مختلف نشان می‌دهد، تصریح کرد: دانش‌‌آموزان و دانشجویان با حضور در محل مسابقات با کیفیت مهارت‌های مختلف آشنا می‌شوند و در آینده می‌توانند توانمندی خود را در زمینه‌های مختلف ارتقا دهند.

مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای استان زنجان تاکید کرد: امید است کارآموزان و مربیان با همت، پشتکار و تلاش خود از جایگاه استان زنجان در این مسابقات دفاع کنند و زنجان با امتیازات بالاتری و تعداد نفرات بیشتری در المپیاد جهانی 2015 برزیل حضور داشته باشد.

برداشت 46 هزارتن ذرت علوفه ­ای از مزارع شهرستان خدابنده

امسال 46 هزار تن محصول ذرت علوفه ای از 1000 هکتار از اراضی آبی شهرستان خدابنده برداشت می شود که نسبت به سال گذشته 2 برابر  رشد را نشان می دهد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده  افزود: از این سطح 950 هکتار آن رقم 704 و الباقی سایر ارقام از جمله ماکسیما کشت شده است.

عیوضی تاکید کرد: برداشت این محصول از اواخر شهریورماه شروع و تا پایان مهرماه ادامه داشت.

وی افزود: در حال حاضر 6 دستگاه چاپر در حال برداشت این محصول  هستند.  بر اساس  قیمت 1000 ریال در مزرعه برآورد می شود 46 میلیارد ریال درآمد عاید کشاورزان ذرت کار این شهرستان شود.

توزيع تجهيزات هوشمندسازي مدارس

تعداد 28 دستگاه ديتا پروژكتور جهت استفاده و ايجاد كلاس هوشمند توزيع شد.

در راستاي توسعه مدارس هوشمند تعداد 28 دستگاه ديتا پروژكتور جهت استفاده و ايجاد كلاس هوشمند در آموزشگاه هاي جديدالتاسيس استعدادهاي درخشان توسط اداره كل آموزش و پرورش استان توزيع شد .

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد