به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از شبکه خبری بیبیسی، دولت آمریکا با ارسال یک هزار تا دو هزار درخواست در شش ماهه نخست سال جاری میلادی تا 30 ژوئن 2013، در صدر این فهرست کمپانی اپل قرار دارد.
این کمپانی با اعلام اینکه درخواستهای دریافتی از سوی دولت واشنگتن بر 2 تا 3 هزار حساب کاربری تاثیرگذاشته، اضافه کرد که از صفر تا یک هزار دادههای حساب کاربری را منتشر کرده است.
این کمپانی در ادامه اعلام کرد که اکثر درخواستها از جنب افسران پلیس برای یافتن افراد گمشده یا سرقتها و سایر جرایم بوده است.
همچنین معمولا این کمپانی تنها به ارایه نام و آدرس افرادی که اطلاعاتشان درخواست شده بود، پرداخته است.
کمپانی اپل در ادامه افزود: در برخی از موارد نادر از ما ایمیل یا تصویر کاربر را میخواهند. ما این درخواستها را به دقت بررسی میکنیم و در شرایط بسیار نادر این اطلاعات را ارایه میدهیم.
انگلیس دومین دولت درخواست کننده حساب کاربری دارندگان اپل با 127 درخواست است و بعد از آن، اسپانیا، آلمان و استرالیا قرار دارند.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد