پرداخت 140 ميليون ريال اجاره و وديعه مسکن به مددجويان ابهري

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 83876|08:31 - 1392/08/15
نسخه چاپی

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن داودي افزود: کميته امداد شهرستان ابهر سالانه بيش از 35 سرفصل خدماتي در حمايت از مددجويان اين نهاد ارائه مي دهد.

وي با اشاره به اينکه خدمات حمايتي کميته امداد با توجه به نيازهاي مددجويان ارائه مي شود اظهار داشت: امدادگران با بررسي مستمر وضعيت زندگي مددجويان نيازمندي هاي آنها را مورد بررسي قرار داده و نسبت به رفع آن اقدام مي کنند.

مدير کميته امداد شهرستان با برشمردن برخي خدمات حمايتي کميته امداد تصريح کرد: ارائه خدمات عمراني در بخش هاي مختلف از عمده اقداماتي است که اين نهاد در حمايت ازمددجويان ارائه مي دهد.

داودی در ادامه با ارائه گزارشي از اقدامات انجام شده توسط کميته امداد در زمينه خدمات عمراني افزود: در مدت مذکور 140 ميليون ريال وديعه و اجاره مسکن به مددجويان پرداخت شده است.

وی با بيان اينکه در شش ماهه نخست امسال 100 خانوار از خدمات اجاره مسکن کميته امداد ابهر بهره مندش ده اند، افزود: در اين راستا مبلغ 50 ميليون ريال اعتبار هزينه شده است.

مدیر کمیته شهرستان ابهر همچنين به پرداخت 9 فقره وام وديعه مسکن به مددجويان ابهري اشاره کرد و گفت: مبلغ هزينه شده در اين زمينه 90 ميليون ريال است.

محکومیت 119 میلیونی قاچاقچی لوازم آرایشی در اداره کل تعزیرات حکومتی زنجان

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان ، از محکومیت 119 میلیونی قاچاقچی لوازم آرایشی در اداره کل تعزیرات حکومتی استان زنجان خبر داد.

حمید رضا عزیز پور تاکید کرد: به موجب حکم قطعی شعبه ویژه رسیدگی به جرائم قاچاق کالا و ارز اداره کل تعزیرات حکومتی استان زنجان قاچاقچی 34 هزار  قلم انواع لوازم آرایشی علاوه بر ضبط کالاهای مکشوفه و مورد قاچاق به نفع دولت به پرداخت مبلغی بالغ بر119 میلیون ریال به عنوان جزای نقدی در حق صندوق دولت جمهوری اسلامی ایران محکوم شد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد