به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری شینهوا، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در مراسم یادبود یاسر عرفات که به مناسبت نهمین سالمرگ وی برگزار شد، گفت: اسرائیل باید دست از ایجاد موانع بر سر تلاشها در روند صلح بر دارد.
وی به تلاشهای ضد صلح اسرائیل به خصوص شهرکسازی و حملات به مقدسات اسلامی و مسیحی و همچنین مصادره دارایی فلسطینیها اشاره کرد.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر ادامه تلاشها برای دفاع از حقوق ملت فلسطین به خصوص قدس شریف بر اساس حقوق بینالملل تأکید کرد.
وی همچنین ادامه تحقیق درباره کشف حقیقت مرگ یاسر عرفات را خواستار شد.
محمود عباس گفت: چند سالی است که از زمان درگذشت یاسر عرفات میگذرد و همچنان هدف ما دستیابی به کشف ابهامات موجود درباره علت وفات اوست.
رییس تشکیلات خودگردان فلسطین افزود: من به عنوان رهبر ملت بزرگ فلسطین بار دیگر پایبندی خود را به وظیفه و مسئولیت ملی درباره کشف حقیقت درگذشت عرفات به رغم موانع و پیچیدگیهای موجود اعلام میکنم. ما حق داریم حقیقت را دریابیم.
محمود عباس خاطرنشان کرد: این پایبندی و حق با گذشت زمان از بین نمیرود و من مطمئنم که کمیته تحقیق که مورد حمایت کامل و قاطع ماست، حقیقت را در اختیار ما قرار خواهد داد و ما به زودی حقیقت را برای همه تشریح میکنیم.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد