" اکبر عیوضی " در گفتگو با امروله عنوان کرد: در راستای تعامل هرچه بیشتر اعضاء ستاد حوادث و ارتقاء دانش امدادی مدیران عضو ستاد بحران یک دوره آموزش عمومی امداد به مدت 35 ساعت در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
وی در ادامه با بیان اینکه مباحث گفته شده در جهت بالا بردن توان مدیران است افزود: شرکت کنندگان در این دوره با مطالبی همچون برخورد با حوادث جاده ای ، ایمن سازی محیط ، نجات جان مصدومین و در نهایت کلیه اقدامات پیش بیمارستانی را که یک فرد عادی می تواند به عنوان ناجی برای شخص مصدوم اقدام نماید.
عیوضی با اشاره به اینکه اگر در لحظات نخست وقوع هر حادثه امداد رسانی مناسب صورت گیرد، خسارات تا حد زیادی کاهش پیدا می کند افزود: برگزاری این دوره از جلسات می تواند نقش موثری در ایجاد کمک رسانی در زمان وقوع بحران داشته باشد.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد