پنجاه و هشتمین جایگاه CNG استان گلستان به بهره برداری رسید

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 90045|06:27 - 1392/08/29
نسخه چاپی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بنی­‌کریمی با اعلام این خبر افزود: با راه­‌اندازی این جایگاه، مدت زمان انتظار برای سوختگیری خودروها در این شهرستان به وضعیت مطلوبی خواهد رسید.

 

وی با اشاره به مشخصات جایگاه افتتاح شده، یادآور شد: ظرفیت کمپرسور این جایگاه یک هزار متر مکعب بر ساعت و دارای 2 دیسپنسر و 4 نازل است.

 

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده­‌های نفتی منطقه همچنین تاکید کرد: در این جایگاه ضمن اشتغال‌زایی، امکان ارایه سوخت به بیش از یک هزار خودرو نیز فراهم شده است.

 

وی تصریح کرد: تاکنون با راه‌اندازی جایگاه­‌های سی­ان­جی در سطح استان، ظرفیت عرضه این سوخت پاک به 63 هزار متر مکعب بر ساعت و تعداد نازل‌ها به 312 عدد رسیده است.

 

بنی­‌کریمی در پایان اظهار کرد: در حال حاضر 6 باب جایگاه­ CNG دیگر در حال ساخت است که تا پایان سال 4 باب آن به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

بر اساس گزارش رسیده، در حال حاضر روزانه حدود 580 هزار متر مکعب CNG در جایگاه­‌های استان به خودروها عرضه می‌شود که در مقایسه با سال قبل دو درصد رشد داشته است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد