برگزاری جشنواره یادبود «سی.اس لوییس» در ایرلند

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 90054|06:30 - 1392/08/29
نسخه چاپی

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جشنواره‌ای که به مناسبت پنجاهمین سالگرد درگذشت «سی.اس لوییس»، خالق مجموعه رمان‌های «وقایع‌نگاری نارنیا» ترتیب داده شد‌، در زادگاه این نویسنده شروع به کار کرد.

 

«وقایع‌نگاری نارنیا» مجموعه‌ای از هفت رمان خیال‌پردازی برای کودکان است که به عنوان یک اثر کلاسیک در ادبیات کودک و شناخته‌ترین اثر نویسنده اش شناخته می‌شود و بیش از ۱۲۰ میلیون نسخه از آن به ۴۱ زبان فروخته شده است. این آثار در بین سال‌های ۱۹۴۹ تا ۱۹۵۴ نوشته شدند.

 

شهر بلفاست از روز گذشته (18 نوامبر) جشنواره گرامیداشت فستیوال فرهنگی - ادبی‌اش را کلید زده است.

 

سالروز درگذشت لوییس تا 23 نوامبر به کار خود ادامه می‌دهد. حضور نویسندگان نام‌آشنا و چهره‌های سرشناس از نقاط قوت این رویداد فرهنگی است.

 

رییس این جشنواره درباره‌ لوییس گفت: سی.اس لوییس یکی از شخصیت‌هایی است که همه درباره‌اش شنیده‌اند، اما شاید تعداد معدودی بدانند که او در شرق بلفاست به دنیا آمده و به مدرسه رفته است.

 

یکی از برنامه‌های ترتیب داده شده در این جشنواره‌، روخوانی از کتاب‌ «سرزمین‌های سایه» به قلم «ویلیام نیکولسون» است که براساس زندگی سی.اس لوییس به نگارش درآمده است.

 

همچنین فیلم‌های مستندی که درباره‌ این چهره‌ی ادبی غربی ساخته شده‌اند در این روزها به نمایش درمی‌آیند. روخوانی از روی آثار و نواختن قطعات موسیقی برگرفته از کارهای لوییس از دیگر برنامه‌های جشنواره‌ی شهر بلفاست محسوب می‌شود. علاقه‌مندان به ادبیات همچنین می‌توانند در تورهایی شرکت‌ کنند که مکان‌های مربوط به این نویسنده‌ی مشهور را به آنها نشان می‌دهد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد