تا پایان سال جاری میلادی، عباس به روسیه می رود

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 91362|06:31 - 1392/09/02
نسخه چاپی

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در مصاحبه با رادیو "صدای روسیه" اعلام کرد که تا پیش از پایان سال جاری میلادی به روسیه سفر می‌کند.

 

وی افزود: مسائل زیادی وجود دارد که نیاز داریم این مسائل را با طرف روسی مورد بررسی قرار دهیم که مذاکرات صلح میان فلسطین و اسرائیل و راه‌های پیشرفت در این مذاکرات یکی از این مسائل است.

 

عباس در ادامه درباره هدف سفرش به روسیه گفت: رابطه ما با روسیه همواره رابطه‌ای خوب و مطمئن بوده است. ما و روسیه دو دوست قدیمی هستیم لذا هیچ چیز را از دوستانمان پنهان نمی‌کنیم و می‌خواهیم روسیه را در جریان پیشرفت‌ها در مذاکرات صلح قرار دهیم.

 

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با بیان اینکه روسیه می‌تواند نقشی مهم در حمایت از مذاکرات صلح ایفا کند تاکید کرد: روسیه دوست فلسطین است و می‌تواند به نقش مهم خود در خاورمیانه ادامه داده و در مذاکرات صلح نقشی پررنگ ایفا کند.

 

از سوی دیگر، محمود عباس در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه با تاکید بر پایبندی‌اش به مذاکرات صلح خاورمیانه اعلام کرد: هر اتفاقی هم که بیفتد، مذاکرات تا زمان پایان مهلت مشخص شده ادامه دارد.

 

وی همچنین تاکید کرد که رهبران فلسطین آماده‌اند تا با پایان مهلت مشخص شده برای مذاکرات صلح پرونده فلسطین را به محافل بین‌المللی ببرند.

 

عباس در ادامه گفت: ما قبول کردیم به سازمان ملل نرویم تا در مقابل اسیران فلسطینی از زندان‌های اسرائیل آزاد شوند.

 

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین همچنین با اشاره به احتمال از سرگیری تلاش‌های فلسطین برای پیوستن به موسسات وابسته به سازمان ملل اعلام کرد که پس از پایان مذاکرات درباره اقدامات بعدی تصمیم‌گیری می‌کنیم.

 

مذاکرات صلح خاورمیانه پایان ژوئیه گذشته پس از سه سال توقف به دلیل لجاجت‌های رژیم صهیونیستی در ادامه شهرک‌سازی‌ها با میانجی‌گری آمریکا از سر گرفته شد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد