انتقاد رئیس انجمن معلولان از حذف روز "اسکان معلولان" از تقویم رسمی کشور

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 97228|06:33 - 1392/09/11
نسخه چاپی

علی همت محمود نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)افزود: باید فرهنگ سازی در جامعه برای مسائل معلولان انجام شود به طوری که بستری فراهم شود تا فرصت برابر برای حضور معلولان در جامعه وجود داشته باشد.

 

وی با انتقاد از شرایط اجتماعی نامناسب برای معلولان، عنوان کرد: در بلیط‌های هواپیمایی بسیاری از شرکت‌های مسافربری هواپیمایی قید می‌شود که از پذیرش معلولین معذوریم در حالی که در تمامی جوامع برای معلولان احترام بیشتری قائل هستند.

 

محمودنژاد در ادامه گفت: ‌در روز جهانی معلولان می‌خواهیم عنوان کنیم که توقعی جز داشتن فرصت برابر نداریم، به این معنی که حق داریم از تمام لوازمی که با استفاه از آن‌ها بتوانیم راه برویم، استفاده کنیم.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر برای وسایل مربوط به توانبخشی مالیات و عوارض پرداخت می‌شود گفت: هیچ انسان سالمی برای راه رفتن مالیات پرداخت نمی‌کند، اما معلولان برای خرید تجهیزاتی که به وسیله آن می‌توانند راه بروند مجبور به پرداخت مالیات هستند به طور مثال قیمت عصایی که 12 هزار تومان است با محاسبه مالیات 60 هزار تومان به فروش می‌رسد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد